Compania deținută de George Teșeleanu, ginerele lui Dumitrache a preluat 50% din capitalul social al unei societăți din Murfatlar cu cifră de afaceri zero!

  • Adunarea Generală Extraordinară a asociaţilor societății Pantheon Consulting SRL, firmă cu cifră de afaceri 0 și profit pe minus formată din Urbis SRL și Violeta Cătlan a luat mai multe decizii
  • Astfel, asociatul Urbis SRL, cu sediul social în Murfatlar au decis cesiunea unui număr de 18 părţi sociale în valoare totală de 180 lei către Pantheon Management SRL cu sediul în Constanţa, prin administrator Epuran Geanina
  • Totodată s-a aprobat cesiunea unui număr de 2 părţi sociale de la Violeta Catlan către aceeași Pantheon Management SRL
  • George Teșeleanu este asociat unic iar în trecut și administrator în Pantheon Management, fostă Delfilo Comercial SRL
  • Obiectul de activitate al societății este hoteluri și alte facilități de cazare, iar pe site www.hotelacademy.ro se precizează că  din Pantheon Hotels fac parte unitățile de cazare de trei stele Academy Hotel Venus, Agora Hotel Neptun, London Hotel (ex. Jolie) Constanța, și vila Cristalfrost din Poiana Brașov, precum și cabana Condor din Rânca Transalpina
  • Pantheon Management SRL a încheiat cinci contracte de achiziții publice, în valoare totală de 39.011,02 lei, partenerii publici fiind Club Sportiv Școlar nr. 1 Pajura, Clubul Sportiv Școlar Alexandria și Federația Română de Arte Marțiale



 

 
Adunarea Generală Extraordinară a asociaţilor societății Pantheon  Consulting SRL, înființată în 2013, cu cifră de afaceri zero, profit pe minus și datorii de 21.912 lei în 2021, formată din Urbis SRL și Violeta Cătlan a luat mai multe decizii. Societatea are ca obiect de activitate consultanţă pentru afaceri şi management.
 
Asociaţiii acționarului, persoană juridică  Urbis SRL, cu sediul social în Murfatlar, prin administrator Elena Alina Sepsi şi Violeta Cătlan au decis cesiunea unui număr de 18 părţi sociale în valoare totală de 180 lei (10 lei/parte socială) către societatea Pantheon Management SRL cu sediul în Constanţa, prin administrator Epuran Geanina.
 
Totodată s-a aprobat cesiunea unui număr de 2 părţi sociale în valoare totală de 20 lei (10 lei/parte socială), de la Violeta Catlan către societatea Pantheon Management SRL.
 
Cesiunile s-au făcut la valoare nominală a părţilor sociale.
 
Cedenţii, societatea Pantheon Consulting SRL transmite, iar cesionarul, Pantheon Management SRL preia împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale.
 

În urma cesiunii făcute de Violeta Catlan , acesta iese total din societate.
 
În urma cesiunilor făcute, structura capitalului social al Pantheon  Consulting SRL, este următoarea: Pantheon Management SRL, prin administrator Epuran Geanina, deţine un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială în valoare totală de 200 lei, reprezentând 50% din capitalul social, aceasta fiind şi cota de participare la profit şi pierderi iar societatea Urbis prin administrator Sepsi Elena Alina deţine un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 200 lei, reprezentând 50% din capitalul social, aceasta fiind şi cota de participare la profit şi pierderi.

 
Durata mandatului de administrator este de 50 de ani iar durata de funcţionare a societăţii este nedeterminată.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 3.671 din data de 31.08.2022.
 
 
Ginerele lui Ion Dumitrache, asociat unic în Pantheon Management SRL
 
George Teșeleanu este asociat unic iar în trecut și administrator în Pantheon Management, fostă Delfilo Comercial SRL.

Pantheon Management SRL a fost înființată, potrivit Confidas.ro, în 2000 și are sediul social în Constanța, pe strada Viceamiral Murgescu, nr. 42, ocupându-se de hoteluri și alte facilități de cazare similare.
 
Societatea, în anul 2011 (MOF 2695/2011), avea asociat unic pe Andrei Mădălina Loredana, născută în Constanța și domiciliată în USA, care cesionează integral părțile sociale către mama sa, Popescu Sofia, care devine asociat unic și administrator.
 
În 2016, Popescu Sofia se asociază cu George Teșeleanu, care devine administrator și deține 20% din capitalul social.
 
În același an, Teșeleanu devine asociat unic și administrator, anul următor schimbă denumirea firmei în Panheon Management SRL, iar după doi ani o numește administrator pe Epuran Geanina, domiciliată în Băneasa, județul Constanța, care în prezent administrează și  Pantheon Consulting SRL  .
 
Pe toată perioada de schimburi asociați/administratori societatea a avut același sediu, anume pe strada Viceamiral Murgescu din Constanța, la acutual hotel London, ex. Jolie.
 
Obiectul de activitate al societății este hoteluri și alte facilități de cazare, iar pe site www.hotelacademy.ro se precizează că  din Pantheon Hotels fac parte unitățile de cazare de trei stele Academy Hotel Venus, Agora Hotel Neptun, London Hotel (ex. Jolie) Constanța, și vila Cristalfrost din Poiana Brașov, precum și cabana Condor din Rânca Transalpina.
 
Alte puncte de lucru declarate sunt în Neptun, restaurant Romanța (contract închiriere până în 2030) , și sector de plajă Constanța 1, Subsector 3, care expiră în anul 2027.
 
George Teșeleanu este asociat unic, iar administrator este Geanina Epuran, care administrează, totodată, și Urbis Media Press.
 
Pe ultimul an, Pantheon Management a raportat 11 angajați, un profit de peste 1,1 milioane de lei și o cifră de circa 3,85 milioane de lei, toate valorile fiind în creștere față de anul anterior.
 
În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania Pantheon Management SRL a încheiat cinci contracte de achiziții publice, în valoare totală de 39.011,02 lei, partenerii publici fiind Club Sportiv Școlar nr. 1 Pajura, Clubul Sportiv Școlar Alexandria și Federația Română de Arte Marțiale.
 
Despre Urbis Media Press
 
Urbis Media Press a fost înființată, conform Confidas.ro, în 2021 și are sediul social tot pe strada Viceamiral Ioan Murgescu, nr. 42, ca Pantheon Management, doar că la altă cameră, obiectul fiind reprezentat de activități de editare a cărților.
 
George Teșeleanu este asociat unic, iar administratorul este, așa cum am arătat anterior, Geanina Epuran.
 
Firma nu are contracte publice și nu au fost găsite pe platforma Confidas informații despre datele financiare ale firmei la Ministerul Finanțelor.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
 
Averea și interesele Cristinei Dumitrache, deputatul constănțean aflat la al patrulea mandat (DOCUMENTE)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.