Complicele lui Dan Voiculescu din dosarul ICA , plângere penală împotriva lui Daniel Constantin

 
Procurorii efectuează cercetari împotriva actualului ministru al Agriculturii, conservatorul Daniel Constantin, sub aspectul infracțiunii de favorizare a infractorului, conform evz.ro.
 
Dosarul penal cu nr. 456/P/2014 a fost format ca urmare a plângerii penale formulate de Vlad - Nicolae Savulescu, fost director al Direcției Privatizare - Concesionare a ADS, care a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul fraudării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Anunțul a fost făcut de site-ul Lumea Justiției (www.luju.ro), apropiat trustului Intact.
 
Potrivit plângerii, disponibilă pe luju.ro, fostul director din ADS a acuzat faptul că actualul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, împreună cu alți funcționari, a refuzat să pună la dispoziția acuzaților din dosarul ICA actele prin care Ministerul Agriculturii, prin adresa 190721/14.10.2008 și actele subsecvente, sub semnătura fostului ministru Dacian Ciolos, s-a constituit la cererea DNA, parte civilă în dosarul ICA, pentru suma de 60,6 milioane euro.

Sursa: evz.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.