Constanţa Bărbat, tâlhărit în zona de promenadă Esplanada. Autorul, un tănăr de 19 ani

Potrivit IPJ Constanţa, ca urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției Municipiului Constanța au probat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 19 ani, din Constanța, care ar fi deposedat prin violență un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Constanța, de mai multe bunuri.
     
Astfel, la data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, un echipaj al Poliției Locale Constanța a identificat tânărul în cauză, pe care l-a predat lucrătorilor de poliție, care au stabilit faptul că fapta de tâlhărie a avut loc în jurul orei 13.00, în zona de promenadă Esplanada din municipiul Constanța.
 
Prejudiciul (un telefon mobil, o pereche de pantofi sport și o bluză de trening) a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.
 
Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânăr, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 30 octombrie a.c. va fi formulată propunere de arestare preventivă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Focuri de armă pentru prinderea unui suspect de tâlhărie

29 Dec 2021 1600

Tâlhărit în plină stradă de „tovarăși de suferință“ Doi oameni ai străzii din Cernavodă, duși în arest

28 Aug 2014 1773

Un suspect a fost reţinut Femeie de 33 de ani, tâlhărită în stradă, la Constanţa

28 Jun 2014 1513

Aflat în prezent în arest Bărbat bănuit că ar fi tâlhărit o bătrână

15 May 2014 1615