Constanța. Incendiu, în zona istorică, stins după șase ore. Ce s-a întâmplat. Cauze. Bilanțul dezastrului (galerie foto+video)

Incendiul produs aseară pe strada Revoluției, din zona peninsulară a municipiului Constanța, a fost stins în jurul orelor 05.30, după circa șase ore de luptă cu flăcările.
 
În urma incendiului a ars bucătăria apartamentului, în totalitate, și mansarda pe o suprafață de aproximativ patru sute de metri pătrați.


 
Cauza probabilă a dezastrului o reprezintă un scurt circuit produs la cablurile unui boiler care nu au fost izolate corespunzător.
 
Reamintim că azi noapte pompierii, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, au fost solicitaţi în Piața Ovidiu din Constanţa, pe strada Revoluţiei, să stingă un incendiu.
 
La locul evenimentului au fost trimise două autospeciale pentru stins incendiu dar și un echipaj de la ambulanță pentru a acorda ajutor medical unor persoane afectate de fumul dens.


 
Două persoane au fost evacuate de pompieri.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 



Sursa video Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Incendiu pe strada Revoluției din Constanța. Intervin salvatorii

23 May 2019 1717

Incendiu în zona istorică a municipiului Constanţa. Forţe impresionante la intervenţie. Clădirea a mai ars odată (galerie foto+video)

06 Feb 2019 8547

Incendiu de proporţii chiar lângă sediul Arhiepiscopiei Tomisului. Arde acoperişul unui bloc. În imobil sunt firme şi locatari (galerie foto+video)

02 Aug 2017 4702

UPDATE 2. Două persoane, evacuate Intervenţie a pompierilor în Constanţa, pe strada Revoluţiei

14 Dec 2016 1886

UPDATE 4. O bătrână a refuzat să-şi părăsească locuinţa Incendiu la un apartament din Constanţa! (galerie foto + video)

21 Nov 2016 5019