Stiri calde

Dobrogea ar putea avea o Universitate multiculturală din 2016

Dobrogea va beneficia, cel mai probabil, de o Universitate multiculturală, începând cu anul universitar 2016-2017. Informaţia a fost făcută publică la Prefectură, unde are loc o întâlnire la care participă mai mulţi parlamentari de Constanţa, dar şi senatorul Ecaterina Andronescu.
 
"Se întrevăd două posibilităţi: să construim o universitate nouă sau să lucrăm pe o structură deja existentă. Am primit deja o propunere din partea Universităţii Maritime Constanţa în acest sens, mai ales că această universitate are cea mai mare pondere de studenţi străini care studiază în Constanţa", a afirmat Ecaterina Andronescu.

"Am lansat săptămâna trecută prima platformă de videolecţii pentru toţi elevii care vor susţine Bacalaureatul, cu lecţii din programa de bacalaureat. Am avut un grup ţintă de 30 şi suntem foarte mulţumiţi de deschiderea elevilor", a mai spus senatorul Andronescu.

Prezent şi el la întrunire, ministrul Fondurilor Europene, Bogdan Teodorovici a afirmat: "Am venit să vedem şi cum decurge proiectul la Şoseaua de Coastă. După conferinţă voi merge să văd exact cum stau lucrurile. E o vizită inopinată, sunt însoţit de personal de la minister. Eu nu pot să privez de beneficii o autoritate locală, o comunitate locală din cauza unor firme care nu respectă contractul. Toate lucrările trebuie finalizate până în octombrie 2015".

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Discuţii la nivel înalt Dobrogea, locul potrivit pentru înfiinţarea unei universităţi multicultural-internaţionale (galerie foto)

14 Mar 2015 1729