Doiniţa Băsescu, cumnata preşedintelui Traian Băsescu „Scopul lor a fost sa ajungă într-o relaţie cu preşedintele, cu care să se laude”,

Doiniţa Băsescu, soţia lui Mircea Băsescu, a vorbit astăzi în cadrul unui interviu despre cum a luat decizia de a o boteza nepoata lui Bercea Mondial.

„Acel domn Căpăţână, mi-a spus Mircea, cu care avea firma un contract, a venit cu domnul acesta, cu Bercea, şi spre finalul discuţiei i-a propus botezul. Mircea n-a fost foarte încantat. Mircea a spus că se mai gândeşte“, a declarat Doiniţa Băsescu citată de stiripesurse.ro. Ulterior, a relatat cumnata lui Traian Băsescu, cei doi soţi au acceptat să-i boteze nepoata lui Bercea.

„Scopul lor a fost să ajungă într-o relaţie cu preşedintele, cu care să se laude”, a mai suţinut soţia lui Mircea Băsescu. Doiniţa Băsescu a mai declarat că famiulia Bercea a speculat dragostea ei pentru copii. “Au speculat sensibilitatea mea pentru copiii, că aia mică, căreia i-au pus numele meu, îi e dor de mine”, a susţinut aceasta, citată de stiripesurse.ro. Femeia a mai declarat că îl aşteaptă pe Mircea Băsescu acasă, aşa cum l-a aşteptat mulţi ani la rând, fiind soţie d emarinar. “Soţul meu e cinstit, corect, nu ar face niciodată lucrurile de care e acuzat acum. Aşa cum îl ştiu eu n-ar putea să facă asemenea lucruri“, a spsu Doiniţa Băsescu, potrivit stiripesurse.ro.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doinița Băsescu, despre relația cu familia lui Bercea Mondial

19 May 2015 1807

Doiniţa Băsescu, chemată la audieri

05 Nov 2014 1910

Președintele Traian Băsescu va fi chemat la DNA în dosarul Bercea-Băsescu

16 Aug 2014 2791

Mircea Băsescu, vizitat de familie în arest

11 Jul 2014 1795

Mircea Băsescu, vizitat de soție în arest

30 Jun 2014 1734

Prima reacție a Doiniței Băsescu după ce instanța a decis menținerea arestării preventive a soțului său

28 Jun 2014 2086

Ce se întâmplă la locuința lui Mircea Băsescu din Constanța

20 Jun 2014 2344

Doiniţa Băsescu, soţia lui Mircea Băsescu „Îl aştept acasă“

20 Jun 2014 1685