Doliu în lumea modei! Sute de mesaje de condoleanțe. Creatorul Răzvan Ciobanu a murit într-un accident, în județul Constanța

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un teribil accident luni dimineață, pe raza județului Constanța. Accidentul s-a produs în localitatea Săcele, unde cunoscutul designer a ieșit de pe partea carosabilă și a mers aproximativ un kilometru prin câmp, intrând din plin în mai mulți copaci. Răzvan Ciobanu a fost proiectat în afara vehiculului, medicii constantând decesul, neputând să facă mai multe pentru victimă. 

Pe pagina oficială a artistului, lumea a transmis mesaje de condoleanțe, decesul acestuia fiind un șoc pentru toți apropiații. 
”Nu se poate”, ” Odihnește-te în pace”, ”Drum lin către stele, Răzvane”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje de pe pagina de Facebook a designerului. 

Ultima postare a fost pe 21 aprilie, unde Răzvan apare în cadrul unui club, cu mesajul ”Hai că în ritmul ăsta ajung și la #hanuldrumetului”. O săptămână mai târziu, Răzvan a mers pe ultimul drum, din nefericire. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.