Stiri calde

Doliu Poliţist din cadrul IPJ Neamţ a decedat la doar 49 de ani. Inima lui a refuzat să mai bată Asp Pal Mihai, din cadrul IPJ Neamt, a decedat azi noapte in locuinta personala. Inima lui a refuzat sa mai bată. 

„Au obosit-o cei aproape 30 de ani scurşi de când a îmbracat prima dată uniforma de om al legii. Povara grea de pe umerii lui, anii petrecuţi în stradă în frig şi ploaie, nopţile nedormite pentru un spor financiar care acoperea o parte dintre cheltuielile familiei, privaţiunile şi restricţiile vieţii de politist l-au trimis la ceruri prea devreme, la doar 49 de ani.Dumnezeu sigur te iartă, om bun ai fost şi iubitor. Păcat că n-ai apucat să primeşti din "beneficiile" prelungirii vârstei de pensionare, de promisiunile politicienilor "iubitori" de politişti care ne asigură că bolile profesionale vor fi recunoscute ca şi cauze de deces.  Să-ţi fie ţărâna uşoarp. Adio, drag coleg !“, au transmis colegii săi.

sursa foto: https://www.facebook.com/europolromania/

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Chirea Adriana

19 Jun, 2019 15:59

Un om intre oameni. Sunt sigura ca a deranjat prin omenia, calmul si discretia de care a dat dovada atatia ani, un om sincer si corect, poate prea corect. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, domnule Pal! Ai fost si vei ramane un exemplu demn de urmat...

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.