Elena Udrea neagă implicarea în dosarul în care şefa DIICOT a fost arestată

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a postat astăzi,  pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care susţine că nu are nicio implicare în dosarul retrocedărilor supraevaluate care îl vizează pe fostul său soț Dorin Cocoș și pe procurorul-șef al DIICOT, Alina Bica.

“Nu ştiu nimic despre cazul retrocedărilor supraevaluate în care ar fi implicaţi doamna Alina Bica şi fostul meu soţ, Dorin Cocoş. Nu am nicio legătură cu acest subiect şi niciun fel de implicare în acest caz. Relaţia de prietenie pe care o am cu doamna Alina Bica este de notorietate publică, nu am ţinut-o niciodată ascunsă şi a început că urmare a colaborării în Guvernul din care amândouă am făcut parte. (…) Precizez că nu am discutat niciodată cu doamna Bica despre activitatea ei la ANRP, nici când era acolo, nici după ce a plecat din respectivă Comisie. Mai mult, până la suspendarea activităţii Agenţiei, nu am ştiut măcar că ea este cea care reprezintă Ministerul Justiţiei (MJ) în restituirea proprietăţilor, nefiind un aspect care să fie de interes pentru activitatea mea în Guvern.”, este mesajul postat de Elena Udrea pe pagina reţelei de socializare.

Potrivit anchetatorilor, omul de afaceri Dorin Cocoș ar fi cerut 10 milioane de euro pentru a interveni pe lângă factori de decizie din Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (ANRP) în legătură cu despăgubirea lui Stelian Gheorghe pentru un teren în Capitală, reiese din referatul DNA la dosarul în care este cercetată și procurorul-șef al DIICOT, Alina Bica, pentru fapte de corupție.

Sursa foto: facebook.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.