Factorul de impact al revistei Analele Științifice ale Universității „Ovidius” din Constanța, înregistrează valori deosebite

Cristina Flaut - editor șef, Diana Savin și Dragoș Sburlan -  editor manageri, George Cârlig - editor tehnic, cadre didactice la Facultatea de Matematică și Informatică a Univerităţii Ovidius Constanţa, sunt cadrele didactice care se ocupă de apariţia revistei Analele Științifice ale Universității „Ovidius” din Constanța, seria Matematică. Aceasta este singura revistă ISI a UOC. Factorul de impact al revistei este în creștere în ultimii trei ani și este cu mult mai mare decât factorul de impact corespunzător altor reviste similare editate de universități de stat sau centre/institute de cercetare de prestigiu din țară. Acest factor de impact, calculat de Thomson Reuters, are o însemnătate deosebită pentru cercetarea desfășurată în cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, fiind un puternic  indicator al calității cercetării într-o instituție de învățământ superior, se arată într-un comunicat de presă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A decedat la Constanța In memoriam Mircea Țuglea, scriitorul care a plecat prea devreme din această lume

18 Aug 2023 1188

Universitatea „Ovidius” Constanța organizează o conferință internațională cu tematică economică

09 Jun 2023 1046

Universitatea „Ovidius” din Constanța, conferință internațională în domeniul economic

09 Jul 2021 1328

#DobrogeaDigitală Titanul Radu Beligan, la 102 ani de la naștere. „Într-un anumit sens, eşti mai bătrân atunci când eşti tânăr şi mai tânăr atunci când eşti bătrân”

14 Dec 2020 3260