Farul i-a prezentat pe noii antrenori

farul noi antrenori, florian constantin presedinte rcj farul, neil kelly demis, cristian petre, catalin nicolaeFlorian Constantin, preşedintele clubului de rugby Farul Constanţa, a explicat, astăzi, ce a stat la baza demiterii antrenorului englez Neil Kelly. Totodată, Constantin i-a prezentat pe noii tehnicieni ai echipei, Cristian Petre şi Cătălin Nicolae, care au ca obiectiv ocuparea locului trei în Superligă şi punerea bazelor unei echipe pentru sezonul viitor. În ce-l priveşte pe Kelly, preşedintele RCJ Farul a spus: „Activitatea sa de manager sportiv nu s-a materializat prin niciun proiect scris sau plan de joc şi de perspectivă. Nu a acceptat dialogul şi nu a oferit explicaţii în legătură cu ultimele rezultate negative ale echipei şi cu jocul slab. Kelly a tolerat unele cazuri de neimplicare a jucătorilor, gen Semple. Nu-i contest competenţele rugbystice, dar lucrurile nu mergeau bine la Farul sub comanda sa tehnică. Voi face şi o scrisoare la Federaţie, în care voi expune părţile bune şi rele ale conlucrării cu antrenorul britanic”.     

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. Canotaj de coastă Doi specialiști din Grecia, vizită la CS Farul, în proiectul RoBeats (GALERIE FOTO)

30 Nov 2023 912

Reprezentanți ai Constanței, printre laureații Galei sportivii anului 2022 a Federației Române de Culturism și Fitness (GALERIE FOTO)

06 Apr 2023 1805

Cerinţe către Giani Nedelcu SSC Farul, echipa suporterilor, a anunţat şase noi transferuri. Sâmbătă are iar meci

27 Aug 2016 8209

Marcel Lică - „Aşteptăm alături de noi toţi fariştii adevăraţi!” SSC Farul debutează duminică în Liga a IV-a

20 Aug 2016 8541

Este prietena lui Robert Neagu, de la RCJ Farul Gabriela Cîtea, rugbystă de lot naţional, face şcoala de arbitri la Constanţa

21 Jan 2015 4936