Fermierii tulceni au vrut să protesteze în portul Constanța, dar poliția i-a întors din drum (FOTO+VIDEO)






O coloană de tractoare și tiruri de la Tulcea, ce venea spre Portul Constanța, a fost oprită la Baia (județul Tulcea). Fermierii tulceni se alătură protestelor ce au loc în toată țara.
 
Dar potrivit surselor, politia i-a intors. În acest moment, fermierii merg spre localitatea „Două cantoane”, locul de unde au plecat.

Una dintre reprezentantele protestatarilor tulceni, Ana Maria Grădinaru, a confirmat pentru Ziua de Constanța, că protestanții se îndreptau cu un număr de aproximativ 50 de tractoare spre județul Constanța, dar  poliția i-a oprit la ieșirea din localitatea Baia, la intrarea în județul Constanța.

„Peste 50 de tractoare au ieșit la protest și aveam de gând să venim spre Constanța, dar poliția ne-a oprit la Baia. Ne-a făcut poze la toți și cred că vor să ne dea amenzi. Ne întoarcem din drum spre Două Cantoane și rămânem acolo. ”, a spus Ana Maria Grădinaru.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ARBDD Întâlnire cu fermierii din zona brațului Chilia privind desfășurarea activităților agricole și creșterea animalelor în Delta Dunării

15 Mar 2024 468

Fermierii din Tulcea anulează protestul anunațat la podul de la Brăila

16 Jan 2024 633

Prefectura Tulcea Șase fermieri sancționați pentru incendierea miriștilor. În ce condiții este permisă arderea vegetaţiei uscate

28 Mar 2022 1216

Prefectura Tulcea va primi vizita ministrului agriculturii Nechita Adrian Oroș

18 Aug 2020 1573

MS Expertmob, un nou contract cu Ministerul Agriculturii Fermierii din regiunea sud-est, „şcoliţi“ de o firmă din Bucureşti pentru mai bine de 1.200.000 de lei (document)

13 Jun 2014 3088