Festivalul de Film Rus începe la Casa de Cultură a Sindicatelor (galerie foto)

Festivalul de Film Rus va începe în aceste momente, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. Consulatul General al Federaţiei Ruse la Constanţa, împreuna cu Centrul Rus de Ştiinţă și Cultură Bucureşti, îi invită pe toţi constănţenii la acest eveniment cultural.
 
„Vrem să mulţumim Casei de Cultură care ne-a permis să desfăşurăm aici festivalul. Filmele din această ediţie prezintă starea actuală a cinematografiei ruse. Ele au fost apreciate la mai multe concursuri cinematografice. Am adus la această ediţie şi filme în desene animate pentru copii”, a declarat consulul rus Vladimir Volkov. Precizăm că evenimentul se află la a doua ediţie.

Festivalul va debuta cu proiecţia filmului „Legenda nr. 17“, în regia lui Nikolai Lebedev. Cinefilii vor putea urmări, mâine, filmul „Insolaţia“, în regia lui Nikita Mikhalkov, pe 27 ianuarie, filmul „Alioşa Popovici şi Tugarin Zmei“, în regia lui Konstantin Bronzit, iar pe data de 28 ianuarie,  filmul „Poddubnâi“, în regia lui Gleb Orlov. Festivalul de Film Rus se va încheia pe data de 29 ianuarie, cu filmul „Gagarin. Primul în cosmos“, în regia lui Pavel Parkhomenko.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În debut - „Legenda nr. 17“ Constănţenii, invitaţi la Festivalul de Film Rus de către Consulatul General al Federaţiei Ruse

25 Jan 2016 3063

Consulatul General al Federaţiei Ruse, la Constanţa „Puterea Memoriei“ s-a deschis la Muzeul de Artă (galerie foto)

21 May 2015 2251

Expoziţia şi festivalul de film „Puterea Memoriei“, organizate de Consulatul General al Federaţiei Ruse la Constanţa

20 May 2015 2693