Funcții de subprefecți și de conducere pentru PP-DD Simona Man ar putea fi ministru în Guvernul Ponta

PP-DD ar putea să guverneze alături de alianța PSD, PC, UNPR şi UDMR. Victor Ponta a declarat astăzi că PP-DD ar putea să primească un minister. Lucru care, cel mai probabil, se va întâmpla săptămâna viitoare.

Potrivit unor informații deținute de știripesurse.ro de la reprezentanții coaliţiei de guvernare, preşedintele PP-DD, Simona Man, ar urma să devină noul ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni, funcţia care la această dată este deţinută de actorul Bogdan Stanoevici.

Sunt posibile modificări și în teritoriu. PP-DD ar urma să mai primească şi funcţii de conducere în instituţiile deconcentrate şi chiar câteva funcţii de subprefect, transmite știripesurse.ro. De altfel, în ultimele două zile, de la anunţul lui Ponta privind colaborarea cu PP-DD, oamenii din Partidul Poporului Dan Diaconescu au participat la formarea unor noi majorităţi în consiliile locale şi judeţene.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Hotelierii nu vor controale în mini-vacanţa de 1 Mai Preşedintele ANT susţine că litoralul e pregătit pentru deschiderea sezonului estival

30 Apr 2015 1679

PP-DD DENUNTA LA DNA ABUZURILE PRESEDINTELUI CNA, LAURA GEORGESCU

04 Jul 2014 1501