Guvernul stabilește astăzi data alegerilor locale dar şi calendarul electoral

 
În ședința de astăzi, Guvernul va decide data alegerilor locale şi calendarul electoral, asta în condiţiile în care Autoritatea Electorală Permanentă a propus două proiecte de hotărâre potrivit cărora scrutinul ar urma să aibă loc la data de 5 iunie, iar startul campaniei să fie dat pe 6 mai.
 
Conform agendei, în ședinţa de guvern de astăzi se mai află alte patru proiecte referitoare la cheltuielile necesare pregătirii şi desfăşurării în bune condiţii a alegerilor locale, măsuri tehnice necesare organizării scrutinului, aprobarea modelelor şi a condiţiilor de tipărire ale buletinelor de vot, precum şi numerotarea circumscripţiilor electorale, informează gov.ro.
 
Ministrul Educaţiei Adrian Curaj va prezenta în aceeași ședință o notă privind procesul de acordare şi retragere a titlului de doctor. Ministrul a anunţat că pregăteşte şi o Ordonanţă de Urgenţă şi o Hotărâre de Guvern pentru modificarea codului şcolilor doctorale, care ar urma însă să ajungă pe masa Executivului săptămâna viitoare, cel mai devreme.


Sursa foto: gov.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.