Ianina Petcu Radu Mazare Junior prefera brunetele, in timp ce seniorul are lipici la blonde

ianina_p.jpgIn Constanta, in briza marii si in bataia valurilor, s-a nascut, in urma cu vreo 17 anisori, o dragoste sublima. S-au intalnit atunci tinara domnisoara Ianina Petcu si Radu Mazare, barbatul pentru care scaunul de primar nu rasarise inca la orizont, iar din intilnirea acestora a rodit mandrete de fecior... Radu Mazare Junior. Baiatul simte din plin dragostea parinteasca, chiar daca Radu si Ianina nu mai formeaza de mult un cuplu. Cand Juniorul Mazare are nevoie de ajutor legat de scoala, apeleaza la mama, cand are nevoie de vreun sfat legat de cum sa se poarte cu fetele, tatal este mereu dispus sa-i sara in ajutor.

Cert este ca cei trei se iubesc ca orice alta familie, iar Ianina isi aduce si astazi aminte cum a cucerit-o actualul edil de la malul marii.

Chiar daca Ianina si Radu Mazare nu mai formeaza de mult un cuplu, Raducu nu a fost lipsit de dragostea parinteasca. Juniorul are o relatia la fel de stransa atat cu tatal, cat si cu mama. Cand are nevoie de vreun sfat legat de viata sau de afaceri, Raducu gaseste sprijin oricand la ambii parinti.

Cu toate astea, atunci cand e vorba despre scoala apeleaza mai degraba la mama, iar secretele despre relatia cu fetele le invata mai mult de la tata. Presa mondena n-a scapat niciodata ocazia sa speculeze pe tema preferintelor amoroase ale adolescentului Mazare. S-a scris ca una dintre iubitele sale ar fi fost "furata", chiar de tatal sau, fapt negat ulterior de cei doi.

S-a mai zis apoi ca Raducu ar avea o relatie cu Ioana Manac, iubita dinamovistului Torje. S-a zvonit anul trecut ca s-ar fi iubit si cu Anastasia Tanase, fiica unui comisar de la Garda Financiara Constanta, fata care, la volan fiind, a accidentat grav un batrin in vara trecuta.

Poate ca multe fete trag la el din cauza numelui si renumelui tatalui sau. Cu toate astea, Raducu spune ca este un baiat obisnuit, linistit, care stie sa impace distractiile cu momentele serioase si isi castiga singur banii de buzunar.

Sursa: acasatv.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

cetatean

06 Apr, 2011 17:31

Ati face un mare bine daca mai afisati articole si imagini cu persoane pe care nu avem nici un interes sa le tot vedem.Consideram ca ajunge scalambaiala MARTAFOIULUI TATA.Multumiri 1000.

Articole asemanatoare

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de la M. Kogălniceanu, în care un pieton a decedat

29 Apr 2024 384

Știri Constanța Accident rutier grav pe DN2A între Ovidiu și Mihail Kogălniceanu! Un pieton, decedat

28 Apr 2024 1109

UPDATE Accident rutier în Duminica Floriilor la Cernavodă! Două persoane, rănite

28 Apr 2024 655

Apus de soare spectaculos la Constanța! Imagini de senzație surprinse în Duminica Floriilor (GALERIE FOTO+VIDEO)

28 Apr 2024 566

UPDATE Șofer beat și fără permis implicat într-un accident rutier la Costinești. Conducea o mașină furată

28 Apr 2024 401

Autotren înmatriculat în Ucraina, răsturnat pe Autostrada A2 București Constanța! Traficul, blocat în zonă (GALERIE FOTO)

28 Apr 2024 622

Șocant! Accidentul mortal de la Sinoe, județul Constanța, surprins de camerele de supraveghere! (VIDEO)

28 Apr 2024 2641

„Dumnezeu să te odihnească în pace, drag prieten“ Cine este tânărul mort în accidentul de la Sinoe, județul Constanța? (VIDEO)

28 Apr 2024 3947

Accident mortal la Sinoe! Date oficiale de la IPJ Constanța! (VIDEO)

28 Apr 2024 838

UPDATE. Accident rutier cu victimă în Constanța! Primele informații

28 Apr 2024 711

Știri Constanța azi Accident mortal în Sinoe! Un tânăr de doar 21 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina (FOTO+VIDEO)

28 Apr 2024 5595

UPDATE Accident rutier în Medgidia, județul Constanța

27 Apr 2024 645

UPDATE Accident rutier în Năvodari, județul Constanța. Ambulanța a intervenit

27 Apr 2024 734

UPDATE Accident rutier cu persoana încarcerată în județul Tulcea. Un elicopter SMURD din județul Constanța intervine (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 832

„Cu 2 MAI puțini“ – pelerinaj din Vama Veche spre locul tragediei de la 2 Mai! „Fie ca vocea noastră să fie ecoul luptei lor pentru dreptate“

27 Apr 2024 544