Ianuarie, o lună dedicată prevenirii traficului de persoane, la Constanţa

Elevii constănţeni au fost informaţi cu privire la traficul de persoane şi la fenomenele asociate acestuia. Acţiunea de informare a fost organizată de Centrul Regional Constanţa al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane, în parteneriat cu Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Constanţa, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa.
 
Această acţiune s-a derulat în luna ianuarie, şi a presupus o serie de acţiuni de prevenire a traficului de persoane şi a fenomenelor asociate acestuia, la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria” din Constanţa, Şcoala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu” din Constanţa şi Şcoala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Ţiţeica” din Constanţa.

Aceste acţiuni de prevenire a traficului de persoane şi a fenomenelor asociate acestuia, adresate elevilor din unităţile de învătământ constănţene, au fost realizate în cadrul proiectului educaţional privind consolidarea comportamentelor menite să protejeze siguranţa în şcoli şi licee, intitulat „Implică-te! Viaţa ta contează!”.

Sursa foto: ARHIVĂ

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Activităţi de prevenţie în taberele Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret în ce priveşte traficul de persoane şi consumul de droguri

25 Jul 2014 2747

Se înmulţesc amenzile Şoferi amendaţi în Constanţa pentru nepurtarea centurii de siguranţă

22 Jul 2014 1800

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR PENTRU PREVENIREA TRAFICULUI ŞI CONSUMULUI DE DROGURI

15 Jul 2014 1106

Campania naţională de prevenire a traficului de persoane în vederea exploatării sexuale intitulată

24 Jun 2014 1222

“Nu te lăsa păcălită!” Campania împotriva traficului de persoane, la Constanţa

24 Jun 2014 2444

Nerespectarea regimului legal de viteză, cauza principală a amenzilor în Constanţa

16 Jun 2014 1755