Stiri calde

Imagini de la eveniment Direcţia Agricolă Constanţa, la raport. Judeţul Constanţa, pe locul I la producţia de orz (galerie foto)

Direcţia Agricolă Constanţa a organizat o conferinţă de presă privind bilanţul agricol la nivel judeţean corelat cu situaţia la nivel naţional. Au fost discutate situaţiile absorbţiei fondurilor europene, garanturile de la stat, cât şi ajutoarele de minimis pe care Ministerul Agriculturii şi al Dezvoltării Regionale le-au oferit.

De asemenea, România a fost pe locul I la nivel european la producţia de porumb şi floarea soarelui. Judeţul Constanţa s-a aflat pe locul I la producţia de orz - 6.702 kg la hectar, dar si pe locul V la producţia de grâu - 5.652 kg la hectar. Iulia Bruchental a prezentat datele furnizate de MADR.
 
În imagini este Iulia Bruchental, directorul Directiei Agricole Constanta, care a transmis datele furnizate de către MADR. Alături de ea se află funcţionarii responsabili de colectarea datelor din judeţul Constanţa.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fermierii constănţeni se plâng că seceta afectează culturile Statul oferă un milion de euro, sumă nerambursabilă, şi apă gratis pentru irigat

08 Nov 2018 515

Litoral Tv Dorel lovește din nou la Constanța!

29 Oct 2013 1117

Pompierii intervin în faţa Direcţiei Agricole

29 Oct 2013 947

Parpală, repus pe funcţie la Direcţia Agricolă

12 Oct 2010 898