UPDATE. Imagini de la eveniment O nouă ediție a Balului Oamenilor de Afaceri din Constanța, organizată de CCINA (galerie foto)

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA), în colaborare cu Organizaţia Patronală Mamaia-Constanţa, organizeaza, în această seară, Balul Oamenilor de Afaceri din Constanța, ajuns la cea de-a IV-a ediție. O tradiţie pentru comunitatea locală de afaceri din Constanța, Balul Oamenilor de Afaceri este găzduit de Restaurantul Del Mar din Mamaia.
 

„Dedicăm această ediție celebrării Centenarului Marii Uniri și împlinirii, în acest an, a 140 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria Mamă. Ne dorim să fie o seară special, pentru toti participanţii, cu un program artistic atrăgător şi cu delicatese culinare, atât din bucătăria internaţională, cât şi din cea dobrogeană. În cadrul Balului Oamenilor de Afaceri, se va organiza o tombolă, cu premii surpriză, dedicată participanţilor la această seară exclusivistă“ , au precizat organizatorii.

 
La eveniment vor participă reprezentanţii mediului de afaceri constănţean, firme membre, dar şi nemembre ale CCINA Constanța, sponsori, reprezentanţi din domeniile financiar, bancar şi juridic, autorităţi locale, reprezentanţi ai Consulatelor străine la Constanţa. De asemenea, CCINA va acorda premii unor antreprenori constănţeni, pentru tradiţie, cercetare, dezvoltare, inovare şi export.
 
Balul Oamenilor de Afaceri este o punte de legătură pentru realizarea unor parteneriate durabile şi networking.
 
Mihai Daraban, președințele Camerei de Comerț al României și Dănuț Jugănaru, președintele CCINA Constanța, își întâmpină oaspeții la evenimentul devenit deja o tradiție.  

La eveniment participă Aurel Papari, președintele Universității Andrei Șaguna din Constanța, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, Liviu Popa director general RADET Constanța, Florin Cârstocea, om de afaceri, comisar șef Ciprian Sobaru, adjunctul inspectorului șef al IPJ Constanța. 

UPDATE. 1

Șansa noastră pe termen scurt este să apelăm la forță de muncă din străinătate. Se poate rezolva printr-o simplă hotărâare de guvern. Din cauza lipsei infrastructurii drumurilor, oamenii de afaceri au pierderi în ceea ce privește transportul de mărfuri. Acestea sunt cele mai importante probleme ale oamenilor de afaceri: lipsa forței de muncă și lipsa autostrăzilor” – a declarat Mihai Daraban. "Avem nevoie de solidaritatea dvs ca să știm că sunteți lângă noi atunci ieșim în spațiul public și în relația cu politicul. Va mulțumesc și îmi doresc să menținem tradiția acestui bal al oamenilor de afaceri. Mulțumim Consulatului General al Turciei pentru susținere" a mai spus Mihai Daraban.

"Constanța este un oraș puternic și acest lucru se datorează dumneavoastră. De aceea vă mulțumesc pentru încredere atunci când ne prezentăm împreună la evenimente naționale și internaționale. Tot mai mulți agenți economici ar trebui să se înscrie în CCINA. Împreună vom ridica potențialul regiunii noastre" - a spus, la rândul sau, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

"În anul acesta ne-am gândim să premiem persoane care au avut o contribuție importantă la dezvoltarea Dobrogrei. Vă rugăm să va alăturați CCINA ca să fim mai numeroși și să fim cât mai reprezentativi" a spus Dănuț Jugănaru directorul CCINA Constanța. 

UPDATE. ora 20.50

Începe festivitatea de premiere. 

Se acordă Premiul de extelenţă Societății DOBROGEA GRUP SA Constanța, pentru înregistrarea, la nivel european, a produsului biscuiţi "Eugenia", marca de notorietate naţionala și internaţională. 

Fotini Teodorescu, directorul general al SC Dobrogea Grup SA primește premiul. 

Se acordă Premiul de excelență Mihaelei ICHlM, director regional al Sucursalei Constanţa a Băncii Transilavania, pentru întreaga activitate desfășurată în sprijinul comunității de afaceri din judeţul Constanţa


Se acordă Premiul de excelenţă Societăţii Rompetrol Rafinare S.A., cel mai mare exportator constănţean. 

UPDATE . ora 21.30

Continuă festivitatea de premiere. 

Se acordă Premiul de excelență Societătii Piccolo Angelo pentru implicarea deosebită în promovarea produselor tradiţionale dobrogene. 

Se acordă Premiul de excelenţă Societăţii MOȘ IOSIF SRL pentru realizarea primului produs tradițional dobrogean, din judetul Constanţa, atestat de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale
 
Se acordă Premiul de excelenţă pentru cercetare - dezvoltare Societății ROMÂNIA EUROEST S.A.
 
Se acordă Premiul de excelență pentru cercetare - dezvoltare Societăţii ERIKA POWER SYSTEMS SRL


 


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.