În premieră, în România Cristopher Atkins, actorul principal din Laguna Albastră vine la ziua preşedintelui Superkombat

Cristopher Atkins, actor american devenit celebru pentru rolul principal din Laguna Albastră, va fi prezent, în premieră, în acest week-end, în România. După ce va susţine o conferinţă de presă la Bucureşti, vedeta de la Hollywood va fi invitatul special al preşedintelui Superkombat, Eduard Irimia, care îşi va serba ziua de naştere.

“Abia aştept să ajung în România, sunt chiar încântat, mai ales că l-am interpretat pe Dracula, despre care ştiu că îşi are originile aici. Acum câţiva ani chiar am jucat într-un film alături de mai mulţi actori români, printre care şi Monica Bârlădeanu. Şi bineînţeles că am auzit de Nadia Comăneci, Hagi şi Năstase. Fiind fan al sporturilor de contact, am început să urmăresc galele Superkombat, aşa că mă onorează invitaţia lui Eduard”, a afirmat Cristopher Atkins, după cum se arată într-un comunicat de presă.

La Constanţa, vedeta este invitată la petrecerea Havana de la Hotel Iaki şi unde va asista la prezentarea organizată de Cătălin Botezatu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotoreportaj Cum a petrecut Christopher Atkins, vedeta din Laguna Albastră, pe Insula Ovidiu

12 Jul 2014 3263

Starul din „Laguna Albastră” Cristopher Atkins, întâmpinat cu lăutari, pâine şi sare pe Insula Ovidiu

12 Jul 2014 3525

Actorul din „Laguna Albastră“ vine la Mamaia, de ziua promotorului Eduard Irimia

10 Jul 2014 2329

Insula Ovidiu, transformată în „Laguna Albastră“ Actorul Cristopher Atkins vine la Mamaia, la ziua promotorului Eduard Irimia

10 Jul 2014 3062