Stiri calde

Internet & Mobile World, pentru al treilea an în România

În perioada 8-9 octombrie 2014, Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) va lua parte, pentru al doilea an consecutiv, la Internet & Mobile World, eveniment dedicat industriei de comunicaţii din România, transmite Biroul de presă al autorităţii.
 
Vizitatorii InfoCentrului ANCOM vor putea afla mai multe detalii despre aplicațiile și serviciile dezvoltate de Autoritate pentru utilizatorii telecom, precum Veritel.ro, aplicația cu ajutorul căreia utilizatorii pot compara gratuit toate ofertele de telefonie și internet disponibile pe piață în acest moment, sau serviciul de portabilitate a numerelor de telefon, care le permite utilizatorilor să schimbe furnizorul de servicii de telefonie, păstrându-şi în acelaşi timp numărul de telefon.
 
Aflat la cea de-a treia ediţie, Internet & Mobile World 2014 are loc în perioada 8-9 octombrie la Romexpo şi reuneşte companii din România care oferă soluţii digitale, mobile şi de software. La eveniment sunt așteptați în acest an 120 de speakeri și 6.500 de vizitatori.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Reprezentanții Facebook vin în România

03 Oct 2014 1268

Imagini scapate pe Internet cu toate specificatiile tehnice pe care Samsung Galaxy SIV le va avea

06 Mar 2013 1040