Ionuț Dolănescu vrea să deschidă o expoziție cu obiecte ale tatălui său în casa părintească de la Perșinari

Astăzi, Ionuț Dolănescu a spus că în 2016 se împlinesc 35 de ani de când tatăl său l-a urcat pe scenă pentru prima dată.

„În acest an eu marchez 35 de ani de când tatăl meu, marele interpret Ion Dolănescu, m-a urcat pe scenă pentru prima dată, la vârsta de nouă ani, pe stadionul din Fetești. Cu prilejul celei de-a treia ediții a Festivalului 'Ion Dolănescu' îmi serbez și 35 de ani de activitate artistică”, a declarat, pentru Agerpres, Ionuț Dolănescu.

De asemenea, a spus că își propune să deschidă o expoziție cu obiecte ale lui Ion Dolănescu în casa părintească de la Perșinari.

„Îmi doresc să fac o expoziție în casa părintească, o expoziție în care să arătăm costumele pe care le-a purtat Ion Dolănescu, cămășile lui naționale, mașina de cusut a bunicii Gherghina. Avem multe lucruri personale ale lui Ion Dolănescu pe care aș dori să le expun și oamenii să le poată vedea”, a mai spus, conform sursei citate, Ionuț Dolănescu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Ionuț și Doinița Dolănescu, din nou pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”!

06 Aug 2021 2823

Ziua Recoltei la Valu lui Traian

15 Sep 2014 3458