Jean-Marie Le Pen „Îmi pare rău, eu nu sunt Charlie”

 
„Îmi pare rău, eu nu sunt Charlie", a declarat, astăzi, fondatorul partidului francez de extremă-dreapta Frontul Naţional, Jean-Marie Le Pen, delimitându-se de sloganul care s-a răspândit de miercuri, după atacul de la redacţia revistei Charlie Hebdo, soldat cu 12 morţi, relatează Mediafax.

„Astăzi auzi: toţi suntem Charlie, eu sunt Charlie. Ei bine, îmi pare rău, eu nu sunt Charlie. Sunt mişcat de moartea a 12 compatrioţi francezi, dar nu mă voi lupta pentru a apăra spiritul Charlie, care este un spirit anarhisto-troţkist, un dizolvant perfect al moralităţii politice", a declarat liderul FN, într-o înregistrare video publicată pe site-ul său.

Fondatorul FN a denunţat mitingul organizat duminică la Paris, în semn de omagiu faţă de victimele atacurilor, afirmând că este „orchestrat de presă", scrie Mediafax. „Maniera în care este orchestrat totul îmi aminteşte de manifestaţiile de acelaşi tip care au fost organizate cu complicitatea presei, inclusiv a presei de dreapta", a declarat Le Pen.

Sursa: Mediafax
Sursa foto: activenews.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.