Judecătorul Cristi Danileţ, verificat de Inspecţia Judiciară a CSM

Inspectorii judiciari efectuează verificări prealabile cu privire la Judecătorul Cristi Danileţ, membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), este verificat de inspectorii judiciari. Potrivit Mediafax, inspectorii IJ s-au sesizat din oficiu în legătură cu un articol de presă.

"Se fac verificări prealabile pentru a se stabili dacă există indicii ale săvârşirii unei abateri disciplinare de către judecătorul Cristi Danileţ ", au declarat sursele citate de Mediafax.

În cursul săptămânii, în presă au apărut informaţii cu privire la faptul că judecătorul Cristi Danileţ ar fi elaborat teste grilă pentru o asociaţie non-profit, care la rândul ei le vindea candidaţilor la examenul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Este oficial! Celebrul judecător Vasilică Cristi Danileţ se pensionează! Klaus Iohannis a semnat decretul

22 Jan 2024 782

Cei trei candidați pentru postul de judecător la CCR au primit avize pozitive în Parlament. Când va avea loc votul final

27 Apr 2022 1589

CSM a decis excluderea din magistratură a judecătorului Cristi Danileţ pentru manifestările pe care le-ar fi avut pe mai multe reţele de socializare. Reacția judecătorului

13 Dec 2021 1591

Vești proaste pentru judecătorul Cristi Danileț

09 Jan 2016 2198