Litoral TV

Litoral Tv Acțiune socială pentru copiii de la Centrul Antonio

Centrul de plasament Antonio din Constanța a primit astăzi vizita unor oaspeți de seamă; consulul Turciei, al Chinei și un atașat al consulatului Rusiei s-au deplasat la adăpost. Ei au vrut să viziteze micuții și să vadă aparatura care a fost achiziționată în urma târgului organizat și susținut de consulate pe 1 iunie. La eveniment au fost prezenți și cei doi subprefecți ai Constanței. În urma târgului organizat de ziua copilului, prin participarea consulatelor Turciei, Chinei și Rusiei, a fost strânsă suma de 11.000 de lei, de care beneficiază centrul de plasament Antonio.

“Fondurile realizate vor fi donate centrului Antonio. Am cumpărat diferite obiecte de care au nevoie în activitatea zilnică, a afirmat Petre Dinică, director DGASPC Constanța. Reprezentanții consulatelelor partenere în acest proiect au fost prezenți la centrul de plasament, acolo unde i-au vizitat pe micuți. „Toți partenerii acestui proiect promit să continue organizarea unor astfel de activități. pentru fiecare dintre consulate este important să facă ceva pentru propria comunitate cât și pentru populația din România”, ne-a declarat Ali Bozcalişkan, Consulul General al Republicii Turcia la Constanța.

“Sper ca pe viitor să putem face mai multe activități ca acestea, ca să putem îmbunătăți viața copiilor și a comuntăților de aici, din Constanța”, ne-a spus Wang Qing-Shan, Consul General al Republicii China la Constanța. Unii dintre copii și-a primit oaspeții în costume populare și au cântat melodii dobrogene, în semn de mulțumire pentru sprijinul acordat. La eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai prefecturii. „Economia socială ocupă un loc foarte important în viața noastră și faptul că se organizează astfel de evenimente reprezintă un pas înainte pentru societatea românească, a afirmat Ersun Anefi, subprefect al județului Constanța.Cei 70 de copii de la centrul de plasament aveau mare nevoie de aparatura pe care au primit-o, iar orice ajutor este întotdeauna binevenit.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud, daruri pentru copiii din plasament (galerie foto)

13 Dec 2019 730

Moș Crăciun ajunge și la Centrul de Plasament “Antonio”

22 Dec 2015 945

Eveniment organizat de TSD Constanţa „Părinte, pentru o zi“ pentru copiii din Centrul de plasament „Antonio“

02 Jun 2014 2244

Radio Constanţa şi 200 de copii din centrele de plasament, pe urmele lui Moş Crăciun

25 Dec 2013 1084

Deputatul Manuela Mitrea, alături de copiii defavorizaţi din Constanţa (galerie foto)

07 Dec 2012 2884

Joi, “Iepuraşul TSD vine pentru toţi copiii! ”

20 Apr 2011 877

Copiii de la “ Antonio ” îl vor primi pe Moş Crăciun

22 Dec 2010 1024