Stiri calde

LIVE. Imagini de la eveniment Cea de-a doua ediție a Festivalului NEVERSEA, la linie de start! Detalii importante despre evenimentul de top din Constanța (galerie foto)

În aceste momente, sala Remus Opreanu găzduieste conferința de presă, în care sunt prezentate detalii importante despre festivalul NEVERSEA, care se va desfășura între 5 si 8 iulie 2018. 

La conferință sunt prezenți primarul Decebal Fagadau, Bogdan Buta - director general NEVERSEA, Daniel Popa - inspector șef ISU Dobrogea, reprezentanti ai IPJ Constanța și reprezentanţi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis“ Constanţa.

Primarul Decebal Fagadau a transmis ca festivalul NEVERSEA este un eveniment sigur, la care toti participantii vor fi in siguranță:
 Mi-as lăsa copiii la acest festival, chiar daca nu au 18 ani, deoarece este un eveniment extrem de sigur, a spus primarul Fagadau.
Gruparea mobilă de jandarmi Tomis va fi ajutată de alti 100 de jandarmi de la Bacău, care vor acorda sprijinul necesar desfășurarii evenimentului.

La rândul sau, Cristian Sobaru, inspector șef adjunct al IPJ Constanța, a precizat că va asigura efective (patrule), în interiorul zonei festivalului.

Atenție șoferi, străzi închise în perioada festivalului! 

Mai multe restricții de circulație vor fi impuse în perioada festivalului. 

Astfel, de joi, 5 iulie, şi până luni, 9 iulie, vor fi închise circulaţiei următoarele artere: 

1. Strada Traian cu Valea Portului;
2. Poarta 1;
3. Strada Termele Romane cu Strada Traian;
4. Strada Traian cu Bulevardul Tomis;                                                                  
5. Strada Negru Vodă cu Strada Ecaterina Varga;
6. Strada Yokohama, Strada Salonic și Strada Belvedere;
7. Strada Negru Vodă cu Strada Mircea cel Bătrân;
8. Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Smârdan;
9. Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Decebal;
10. Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Eroilor;
11. Strada Bucovina cu Strada Eroilor;

Parcarea autovehicolelor pe bulevardul Elisabeta va fi interzisă în perioada 03 – 09 iulie, iar riveranilor li se vor distribui permise de acces pentru a putea trece de filtrele instituite de autorităţi.                                           
 
De asemenea, se va interzice accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) în interiorul perimetrului de siguranță cu excepția  autobuzelor RATC autorizate să efectueze cursele speciale.

Cristian Bobaru a mai anunțat că printre festivalieri vor exista și polițiști în civil, care vor avea grijă de buna desfășurare a acestui eveniment important al Constanței.
 
La NEVERSEA vor fi prezenți si reprezentați ai ISU Constanta, care vor asigura, la rândul lor, desfășurarea in condiții de siguranța a festivalului.
RATC va pune la dispoziție linii dedicate evenimentului. Autobuzele vor circula non stop, a transmis Bodgan Niță, director RATC Constanța.

Directirul general a festivalului NEVERSEA, Bogdan Buta, a mulțumit autorităților locale, pentru implicarea în organizarea acestui festival. Mai mult, acesta a promis că cea de-a doua ediție a festivalului va fi mai impresionantă decât prima.

Vor fi 200 de artiști, în patru zile de festival. De asemenea, decorațiunile vor fi impresionante. Scena principală va avea o lungime de 70 de metri și o înaltime de 20 de metri.

Organizatorii festivalului promit un eveniment incendiar, mult mai amplu decât la prima ediție. La festival vor fi șase scene, pe care vor urca artiști din toată lumea.

Din partea festivalului, la conferință sunt prezenți și Bogdan Rădulescu si Edy Chereji. Un detaliu important este că scena principală va fi orientata spre mare și nu va crea disconfort celor care locuiesc în zona plajei Modern, care va găzdui acest eveniment de top al Constanței. 

Pana la ora actuală s-au vândut peste 30.000 de abonamente, la acest festival.

În acest an, la festival vor fi folosite confetti biodegradabile, a anunțat Edy Chereji. De mal se pot apropia și ambarcatiunile ușoare, dupa ce vor fi acreditate.

Cei 200 de artiști, împreună cu echipele lor, vor fi cazați la hoteluri de patru si cinci stele din stațiunea Mamaia.

La festival, artiștii vor ajunge fie cu avioane private, fie cu cele comerciale. Bugetul ediției din acest an ajunge la 7 milioane de euro!
Încercăm să asigurăm servicii și producție la cel mai înatl nivel. Avem în echipa tehnică peroane cu experiență de peste 20 de ani în organizarea festivalului, a anunțat Bogdan Buta.
Pentru aceasta ediție au fost dublate punctele de schimbare a biletelor, în brățări ale festivalului.

Au fost organizate 80 de astfel de puncte. Aici, începând me maine, la ora 14.00, biletele achiziționate pot fi schimbate în brățări de acces la festival.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Unii dintre cei mai buni artiști ai momentului, pe scena festivalului Neversea. Ce artiști și-au anunțat prezența

12 Feb 2019 670

NEVERSEA 2019. Primele 10.000 de abonamente au fost epuizate

06 Dec 2018 454

NEVERSEA 2019. Când vor fi puse în vânzare primele abonamente la preț special (video)

02 Dec 2018 774

Despre Untold și Neversea, dar mai ales despre cetățeni de bun-simț (galerie foto)

07 Aug 2018 3683

Între Soare și picăturile de apă. Arc luminos, peste plaja Modern din Constanța! (video)

10 Jul 2018 1565

Constanța. Sute de persoane au fost asistate medical în timpul festivalului Neversea. Bilanțul intervențiilor ISU Dobrogea

10 Jul 2018 1237

Revista presei locale

10 Jul 2018 612

NEVERSEA, Ziua 4. The Script, show extraordinar în ultima zi a festivalului! Vama, Steve Aoki și Scotter au completat seara (galerie foto+video)

09 Jul 2018 1935

S-a tras cortina la „NEVERSEA” 2018. Bilanțul forțelor de ordine

09 Jul 2018 2631

Revista presei locale

09 Jul 2018 576

„Un elefant, se legăna"... la NEVERSEA (video)

08 Jul 2018 2117

NEVERSEA, Ziua 3. Armin van Buuren, 5 ore de muzică trance! 58.000 de fani au dansat până la răsărit (galerie foto)

08 Jul 2018 3059

Compania ZIP Escort, prezentă la festivalul NEVERSEA pentru al doilea an consecutiv (fotoreportaj)

08 Jul 2018 1906

LIVE pe YouTube, la NEVERSEA, cu Alexandra Stan (galerie foto)

07 Jul 2018 1863

NEVERSEA, Ziua 2. Aloe Blacc, moment emoționant în memoria lui Avicii. Steve Angello, impresionat de energia publicului (galerie foto+video)

07 Jul 2018 2038