Mâna dreaptă în afaceri Cine este danezul care conduce Hotelul Athenee Palace Hilton al lui Gheorghe Copos şi ce salariu primeşte lunar

Ieri a fost făcută publică deciziei Consiliului de Administraţie al Ana Hotels-SA, prin care Thomsen Jan Ebsen, cetăţean danez, născut în anul 1966, a fost numit director general al punctului de lucru Hotelul Athenee Palace Hilton din cadrul societăţii Ana Hotels SA.

Acesta va realiza organizarea, coordonarea şi controlul operaţiunilor curente ale hotelului iar remuneraţia totală din statul de plată (exclusiv bonusurile anuale pentru performanţă) se va încadra în plafonul de 11.000 de euro.
Directorul hotelului se subordonează direct preşedintelui Consiliului de Administraţie, Consiliului de Administraţie şi Adunării Generale a Acţionarilor.

Reamintim că în urmă cu câteva zile au fost publicate în Monitorul Oficial al României hotărârile Consiliilor de Administraţie de la Ana Hotels şi Athenee Palace ca urmare a demisiei din funcţia de preşedinte-director general al celor două societăţi a lui Gheorghe Copos.

Astfel, Consiliul de Administraţie de la Ana Hotels arată, la articolul 1, că în unanimitate „a luat act de demisia domnului Gheorghe Copos”, iar la articolul 2 că ambii administratori hotărăsc că „doamna Copos Alexandra este aleasă ca preşedinte al Consiliului de Administraţie-director general al Ana Hotels-SA”.
Potrivit aceleiaşi notificări publicate ieri în Monitorul Oficial, „se numeşte în mod provizoriu ca administrator-vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie, până la desfăşurarea primei adunări generale a acţionarilor, dl Taban Ion, născut în anul 1956.”
Trasă la indigo situaţia este similară, cu referire la Gheorghe Copos, Alexandra Copos şi Taban Ion, şi pentru Athene Palace-SA. Reamintim că Gheorge Copos a fost condamnat la închisoare cu executare în cazul "Dosarului Transferurilor".

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.