Mărul discordiei, sigla Clubul Sportiv al Armatei invită Steaua la negocieri

 
Clubul Sportiv al Armatei Steaua a anunțat, într-un comunicat, că "menține disponibilitatea de a purta în continuare discuții" cu FC Steaua, pentru a găsi "soluții legale care să vină în sprijinul promovării valorilor sportului românesc".
 
CSA Steaua a invitat oficialii FC Steaua la "o întâlnire oficială în vederea clarificării situației generate", întâlnire care să aibă loc joi 15 ianuarie, de la ora 15:00.
 
Iată comunicatul Biroul de presă al CSA Steaua:
 
"Clubul Sportiv al Armatei menține disponibilitatea de a purta în continuare discuții cu reprezentanții societății comerciale care administrează echipa de fotbal pentru identificarea soluțiilor legale care să vină în sprijinul promovării valorilor sportului românesc.
 
Astfel, joi, 15 ianuarie, începând cu orele 15,00, conducerea Clubului militar invita Consiliul de Conducere al echipei de fotbal, la sediul CSA Steaua București, pentru o întâlnire oficială în vederea clarificării situației generate.
 
Clubul Sportiv al Armatei Steaua a militat întotdeauna și o va face în continuare pentru promovarea performantelor fenomenului sportiv românesc".
 
Sursa: rtv.net

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.