Mazare a admirat nurii Adelinei Varciu (galerie foto)

dscf2689.jpgPrimarul Radu Mazăre a participat vineri noapte la petrecerea Playboy organizată în clubul Office din Mamaia.

Edilul a ajuns în club în jurul orei 2.00, însoţit de fratele său, Mihai, dar şi de gaşca de prieteni, în frunte cu Lizeta Haralambie. La o masă alăturată stăteau Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu şi partenerul său de afaceri, Ionuţ Barbu. Chiar dacă se presupune că Schwartzenberg şi Barbu sunt în relaţii foarte bune cu Mazăre, cei trei nu au discutat la seara Playboy. Ba chiar, fostul şot al Mihaelei Rădulescu părea străin de evenimentul din club, spunând că nu ştie cine este Adelina Vârciu, vedeta celui mai recent număr al revistei cu iepuraşi. Ca să-l lămurească, cea care încă mai este soţia lui Liviu Vârciu i-a făcut cadou afaceristului un număr al revistei în care se prezintă lumii fără... „ambalaj". La eveniment au mai fost prezente Oana Roman, dar şi Marina Dina, asistenta lui Mihai Morar.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Paşte la malul mării fără ornamente stradale. Să fie de vină bugetul de austeritate sau eşecul ouălor colorate îmbrăcate în beteală de anul trecut?!

07 Apr 2018 3153

Handmade by Carmen Petrișor Decoratiuni cu iepurasi!

20 Apr 2016 3363

In padure se anunta ca se face alimentara

07 Jul 2014 1337