Stiri calde

Mazăre prezintă la Romexpo Campania ,,Mamaia Style” (video)


Cea de a XXXI-a editie a Targului de Turism al Romaniei a reunit, in perioada 13-16 martie, la Romexpo, 280 de companii din 24 de tari, din Israel, Macedonia, Bulgaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Turcia, Grecia, Ucraina, Austria, Italia, Polonia, Cipru, Serbia, Moldova, Marea Britanie, Ungaria, Iordan, Olanda, Cehia, China, Maroc, Malaezia, Egipt.

Show-ul de promovare a Campaniei ,,Mamaia Style” este prezentat, azi, imediat dupa deschiderea oficiala a targului. Peste 50 de persoane s-au alăturat primarului Radu Mazare si presedintei Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin, pentru a promova statiunea Mamaia in stilul carnavalurilor braziliene.

Târgul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) - Romania si Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc.
sursa foto: capturi neptun tv


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mazăre, prezent la Congresul PC alături de amazoanele lui

26 Apr 2014 1442

Incepe Targul de Turism al Romaniei Radu Mazare va prezenta show-ul de promovare a Campaniei ,,Mamaia Style”

13 Mar 2014 2015

Mazăre - „Orice străin vine şi vede aşa ceva rămâne interzis” Ulise, printre gunoaiele şi şantierele din Mamaia ai poposit? (galerie foto)

18 Mar 2013 2095

Costumat în Ulise, Radu Mazăre participă la Târgul de Turism

14 Mar 2013 2320

„Mazare a plecat la Constanta sau inapoi in Brazilia?"

21 Feb 2010 869

Schisma in PSD

11 Dec 2006 639