Stiri calde

Ministerul Turismului organizează ședință operativă în urma cazului Omnia TurismMinisterul Turismului organizează în data de 21 octombrie 2017, ora 09:30, o ședință operativă în vederea identificării soluțiilor pentru prevenirea și evitarea situațiilor similare cu cea generată de agenția Omnia Turism.        

La ședința condusă de Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, au fost invitați să participe președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor și președintele Agenției Naționale de Admnistrare Fiscală. Din cadrul Ministerului Turismului vor fi prezenți de asemenea secretarul de stat, Gheorghe Bogdan Tomoiagă, secretarul general al instituției, Alexandra Cerasela Pană, și directorul Direcției Control, George Bogdan Borună.

În cadrul ședinței operative, vor avea loc discuții tehnice atât cu privire la instrumentele de garantare a pachetelor de servicii turistice, cât și la o serie de măsuri în domeniul turismului menite să contribuie la protecția turiștilor și a operatorilor economici din industrie.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cazul Omnia Turism schimbă legislația. Ce măsuri s-au luat în urma ședinței de la Ministerul Turismului

21 Oct 2017 1040

Cazul Omnia Turism schimbă legislația în domeniu. Agențiile de turism nu vor mai putea vinde pachete turistice mai devreme de 12 luni de la data plecării

18 Oct 2017 1578

Cazul Omnia Turism. Ce a declarat ministrul turismului şi care este situaţia românilor păgubiţi

18 Oct 2017 1529

Ministerul Turismului caută soluții pentru mai multe probleme în cazul Omnia Turism. Măsura, după sinuciderea patronului societății

17 Oct 2017 1530

Lumea afacerilor în doliu. Proprietarul unui cunoscut touroperator s-ar fi sinucis. În ce societăți era asociat acesta

16 Oct 2017 1380