NEVERSEA 2019. 1800 de reprezentanţi ai MAI vor asigura măsurile de siguranţă la festival


Zilnic, aproximativ 250 de luptători ai Grupărilor de Jandarmi Mobile Constanţa și Bacău, 100 de polițiști din cadrul I.P.J. Constanța (Poliție Rutieră, Ordine Publică și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale), sprijiniți de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, Garda de Coastă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, IGI Constanţa şi Poliţia Locală vor asigura măsurile de securitate pentru toţi participanţii la acest eveniment.

Pe toată perioada desfăşurării festivalului Neversea, lucrătorii MAI vor asigura măsurile de securitate în zona desfăşurării evenimentului, vor institui elemente de prefiltrare pe traseele de sosire şi plecare a participanţilor. Poliţia rutieră va asigura  măsurile de restricționare și fluidizare a traficului rutier din proximitatea evenimentului.
 
Garda de Coastă participă cu 55 de polițiști de frontieră, o șalupă de supraveghere și control portuar precum și o ambarcațiune de abordaj, control și salvare.
 
De asemenea, ISU Dobrogea Constanţa va avea mai multe autospeciale de stins incendii; trei puncte de prim ajutor, încadrate cu câte un medic şi doi paramedici; 10 echipe de prim ajutor (PA), cu câte doi paramedici/echipă; două pentru asistenţă medicală de urgenţă şi descarcerare: două posturi medicale avansate de tip II ; trei autospeciale de transport personal şi victime multiple, încadrate cu câte un medic, un asistent şi doi paramedici; trei pentru cercetare CBRN:   

Misiunile de salvare din mediul acvatic vor fi asigurate cu ambarcaţiunea TARGA care va staţiona în Portul Tomis, iar periodic, pe timpul nopţii în intervalul orar 20.00 – 07.00, va patrula travers de festivalul NEVERSEA sau va asigura prin staţionare la ancoră, în zona golfului Plajei Modern. Pe toata perioada festivalulului trei scafandrii vor fi pe ambarcatiune.
La misiune suntem ajutaţi şi de cei mai buni prieteni ai noştri, ciobăneştii germani Pancho, Herta, Tomiţă, Roby, Marco, Ben şi Silva.
 
IMPORTANT
Participanții sunt rugați să nu vină la eveniment cu bagaje voluminoase pentru că nu este permisă intrarea cu ele (dimensiunea maximă 21cm x 29cm) .

Reprezentanţii forţelor de ordine reamintesc tuturor participanţilor că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, este interzisă prezenţa la acest tip de eveniment a persoanelor care au asupra lor substante halucinogene, iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare,  dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestuia.

 
Reprezentanţii MAI recomandă:

Pentru o comunicare cât mai rapidă şi eficientă, în interior vor fi instalate corturi de unde puteţi obţine toate informaţiile necesare pentru siguranţa dumneavoastră. În toată această perioadă, reprezentanţii MAI vă propun un parteneriat de securitate, invitându-vă să vă informaţi şi să vă adresaţi cu încredere, de fiecare dată când ceva vi se pare suspect sau sunteţi martorii producerii unor fapte de natură antisocială, recomandându-vă să informaţi de urgenţă  cel mai apropiat reprezentant al forţelor de ordine. Respectaţi indicaţiile forţelor de ordine, cooperaţi şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură. Participanţii care vin însoţiţi de minori sunt rugați să acorde o atenţie sporită acestora.

Polițiștii rutieri vă recomandă să folosiți mijloacele de transport în comun, iar dacă vă deplasați cu autoturismele, să nu opriți neregulamentar.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a anunțat primul val de artiști pentru ediția din 2021 a festivalului Neversea

03 Feb 2021 674

Extasy, prima aplicație din România, dedicată exclusiv experiențelor spectaculoase

21 Dec 2020 823

Fanii festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA au șansa să ajungă DJ îndrumați de Danny Avila

15 Dec 2020 701

Festivalul NEVERSEA va avea loc între 8 - 11 iulie 2021

08 Dec 2020 1377

Raluca Turcan a făcut anunțul Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle și Summer Well, sprijinite de guvern

09 Sep 2020 1554

NEVERSEA și The Green Challenge Green Party pe mare și un DJ performance alimentat, în premieră mondială, cu energie verde (galerie foto)

08 Sep 2020 765

Campania Blood Network susține donarea de plasmă pentru pacienții care luptă cu COVID-19!

14 Aug 2020 1021

Festivalul Neversea Facilități, în campania „BAC de 10“, pentru cei care au promovat bacalaureatul

17 Jul 2020 922

Oficial! De astăzi s-a deschis plaja NEVERSEA. Va fi deschisă întregul sezon (galerie foto+video)

04 Jul 2020 12795

Vești bune pentru liceenii din anul terminal UNTOLD și NEVERSEA lansează Campania "BAC DE 10"

10 Jun 2020 815

Mesajul directorului de marketing NEVERSEA și UNTOLD, Edy Chereji „Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie”

02 Jun 2020 2106

Decizie de ultimă oră cu privire la biletele și abonamentele pentru NEVERSEA și UNTOLD

02 Jun 2020 1922

Neversea 2020. Organizatorii fac precizări importante despre situația festivalului

27 Apr 2020 1498

Pregătirile pentru UNTOLD și NEVERSEA merg înainte. Ce spun organizatorii

10 Mar 2020 1039

Festivalul Neversea, desemnat câștigător la categoria Brand Activation Of The Year cu campania “The Green Power of Neversea”

06 Mar 2020 2456