Nicolae Dumitru, arestat preventiv pentru părăsirea locului accidentului

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă  Judecătoria Constanţa au sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de Nicolae Dumitru.
 
Potrivit anchetatorilor, bărbatul este  cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea în stare de recidivă a infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie şi vătămare corporală din culpă.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză, în sarcina inculpatului s-a reţinut faptul că „la data de 16.04.2015, în jurul orei 11.20, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism marca Renault Laguna pe strada Rândunelelor din oraşul Năvodari, dinspre strada Constanţei către strada Albinelor. Când a ajuns la marcajul pietonal din dreptul intersecţiei cu strada Lalelelor a surprins şi accidentat o persoană de 75 de ani, care se angajase în traversarea drumului public pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto, provocându-i vătămări corporale care necesită pentru vindecare circa 60 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în pericol, iar după producerea accidentului a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie”.
 
Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea formulată şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Năvodari. Un şofer băut a accidentat două minore şi a fugit de la locul accidentului. Poliţiţştii au reuşit să-l identifice

02 Sep 2018 4403

Marin Panait, reținut pentru fugă de la locul unui accident provocat în Năvodari

08 May 2015 1945

Accident în Năvodari, cu fugă de la faţa locului

11 Feb 2015 1373

A lovit şi a fugit Adolescent reţinut pentru cumul de infracţiuni

24 Jun 2014 1891