Noi detalii privind accidentul în care a fost implicat poliţistul de la Constanţa Ce a declarat Natalia Mateuţ, care se afla în maşină

images.jpgUn poliţist pe motocicletă al Serviciului de Poliţie Rutieră Constanţa a ajuns în spital, cu fractură de coloană vertebrală, după ce a încercat să oprească luxosul Mercedes S Klasse, condus "impulsiv", duminică după-amiază, pe drumul dinspre mare spre Bucureşti, de către Beniamin "Beny" Ţânţaş.

El era însoţit de prietena sa, fotomodelul Natalia Mateuţ. Beny, 34 de ani, este fiul unui cunoscut om de afaceri din Satu Mare, Vasile Ţânţaş, care s-a făcut remarcat la congresul PDL din primăvară prin etalarea unei limuzine Bentley albă. Mai mulţi fii ai lui Ţânţaş au ajuns cunoscuţi prin aventurile lor de mare viteză de pe şosele, unul dintre ei provocând un accident în urma căruia un om a murit.

Cu toate acestea, Beny Ţânţaş nu poate fi deocamdată nici măcar amendat pentru vreo încălcare a regulamentului rutier. Singura probă împotriva sa, în afară de declaraţiile unor şoferi martori, este declaraţia poliţistului spitalizat, pe care colegii săi nu au putut să o obţină, pentru că acesta a suferit o amnezie temporară, cauzată de impactul violent. Ţânţaş nu are o răspundere penală în acest accident, pentru că poliţiştii au stabilit că nu a existat un impact între motocicleta de la Rutieră şi Mercedesul lui Ţânţaş. Totuşi, poliţiştii îl consideră pe Beny Ţânţaş "autorul moral" al acestui accident.

Poliţistul Georgian Dobrilă, 30 de ani, a fost detaşat de la 1 iulie, pentru perioada sezonului estival, de la Poliţia Rutieră Brăila la cea a judeţului Constanţa, pentru a supraveghea traficul aglomerat din zona litoralului. Duminică după-amiaza, el se afla în misiune pe motocicleta sa, pe sensul de mers dinspre Constanţa spre Bucureşti, între localităţile Castelu şi Medgidia, în zona denumită Fruvimed.

Sursa: http://www.mediafax.ro/

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial de la CFR despre accidentul mortal de la Medgidia, județul Constanța

10 May 2024 263

UPDATE Accident feroviar în gara Medgidia, județul Constanța. Victima a decedat!

10 May 2024 618

Accident tragic în Sankt Petersburg, Rusia. Un autobuz plin cu pasageri a căzut în râu

10 May 2024 319

Județul Constanța Accident pe autostradă! Un TIR și o autoutilitară s-au lovit (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 May 2024 545

Acțiuni de control ale polițiștilor în Județul Constanța. Au fost aplicate amenzi

10 May 2024 263

Accident rutier la ieșirea din municipiul Tulcea! Date oficiale de la IPJ Tulcea (FOTO)

09 May 2024 662

UPDATE. Accident cu victime la ieșirea din Tulcea către Agighiol. Implicate un microbuz și o mașină de teren (FOTO+VIDEO)

09 May 2024 829

Judecătoria Mangalia Audieri în Dosarul 2 Mai. Tatăl lui Sebi - „Tot ce vedem ne aduce aminte de băiatul nostru”

09 May 2024 446

Audieri în Dosarul 2 Mai Imaginile tragediei, în cuvinte - Mama lui Sebi - „Viața noastră ca familie s-a terminat. Cimitirul a devenit o a doua noastră casă”

09 May 2024 481

Nemulțumiri în sala de judecată Mama tinerei ucise în accidentul de la 2 Mai, către judecătoare - „Chiar nu știți nimic?”

09 May 2024 787

Accident rutier în incinta Portului Constanța. Un tânăr de 22 ani a fost rănit

09 May 2024 514

Judecătoria Mangalia Victimele accidentului din 2 Mai fac declarații cutremurătoare - „Am coșmaruri noaptea. I-am văzut pe cei doi decedați”

09 May 2024 851

Știri Constanța Șoferi drogați și băuți, ori cu permisul suspendat, depistați de polițiști în trafic – unul a provocat un accident

08 May 2024 396

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul din Săcele în care o victimă a decedat

08 May 2024 624

Județul Constanța Accident între un autoturism și un biciclist la ieșire din localitatea Săcele. O victimă a decedat

08 May 2024 724