Stiri calde

Numărul trenurilor către litoral, suplimentat în minivacanța de 1 mai. Prețul unei călătorii dus-întors București-Constanța va fi redus

În contextul unui trafic crescut prilejuit de minivacanța de 1 Mai, CFR Călători operează cu întreg parcul activ de material rulant și programează suplimentar, operativ – în funcție de disponibilități – capacități de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări, conform evoluției și dinamicii traficului de pasageri. În perioada 27 aprilie – 2 mai vor fi suplimentate cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații, în special cele spre litoral şi Valea Prahovei.

În plus, faţă de trenurile existente în graficele de circulaţie, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov, Iaşi și Suceava spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia (click Anexă).
 
De asemenea, va fi suplimentat numărul de case de bilete deschise publicului călător din stații în funcție de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri. Studenții pot călători gratuit conform legii, iar toți pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate. Acestea sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte.
 
Pentru călătoria dus-întors se acordă reducere de 10%, de exemplu, prețul pentru ruta București – Constanța și retur fiind de 108,10 lei.
 
Pentru evitarea aglomeraţiei din ziua plecării trenului, recomandăm pasagerilor să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Acestea pot fi achiziţionate cu anticipație:  online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agenţii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism).
 
Programul agenţiilor de voiaj CFR de 1 Mai:
 
Vor fi deschise agenţia de voiaj din Aeroportul Otopeni și agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iași, conform programului de lucru al centrelor comerciale, iar restul agenţiilor vor fi închise.
 

”De asemenea, înainte de călătorie, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații” - au transmis reprezentanții CFR Călători.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primul tren privat va circula din această vară la Mangalia

13 Jun 2019 1892

Accident pe calea ferată. Un tren de călătotori a deraiat după ce a lovit bena unui camion rămas pe şine

08 Jun 2019 462

Alertă la stația de metrou 1 Mai din București. Ce a observat mecanicul unui tren pe calea de rulare

07 Jun 2019 421

Modificări în circulaţia unor trenuri din cauza unor lucrări la infrastructura feroviară. Afectate și trenuri către Constanța și Mangalia

06 Jun 2019 439

Accident pe calea ferată. Trenul internaţional Braşov - Budapesta a lovit mortal un urs, la Băile Tuşnad

04 Jun 2019 310

Au trecut 18 ani de la dispariția unui mare actor. Cu ce roluri a devenit cunoscut

03 Jun 2019 32

Accident mortal pe calea ferată. Un bărbat a fost lovit de locomotiva unui tren de călători

28 May 2019 345

Circulația unor trenuri afectată de lucrări la infrastructura feroviară. Ce trenuri sunt vizate

16 May 2019 305

Circulație feroviară întreruptă în județul Gorj. Două trenuri de călători afectate

09 May 2019 244

Tragedie pe calea ferată. Un tânăr de 23 ani a murit după ce a fost lovit de o locomotivă

03 May 2019 373

Misterul ministrului. Ce a vrut să spună Răzvan Cuc când a anunţat convocarea CA-ului Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa

03 May 2019 1640

Un bărbat a fost lovit de un tren ce aparţine unei firme private de transport. În ce stare este victima

01 May 2019 495

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a venit cu trenul la Constanţa. A promis modernizarea liniei până la Mangalia (galerie foto)

01 May 2019 595

Imagini de la eveniment Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a ajuns la Constanţa cu trenul (galerie foto)

30 Apr 2019 1967

CJPC Constanţa a demarat o anchetă Mai multe persoane care călătoreau cu un tren al companiei Astra-Transcarpatica nu au ajuns la destinaţie

27 Apr 2019 1307