Stiri calde

Numărul trenurilor către litoral, suplimentat în minivacanța de 1 mai. Prețul unei călătorii dus-întors București-Constanța va fi redus

În contextul unui trafic crescut prilejuit de minivacanța de 1 Mai, CFR Călători operează cu întreg parcul activ de material rulant și programează suplimentar, operativ – în funcție de disponibilități – capacități de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări, conform evoluției și dinamicii traficului de pasageri. În perioada 27 aprilie – 2 mai vor fi suplimentate cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații, în special cele spre litoral şi Valea Prahovei.

În plus, faţă de trenurile existente în graficele de circulaţie, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov, Iaşi și Suceava spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia (click Anexă).
 
De asemenea, va fi suplimentat numărul de case de bilete deschise publicului călător din stații în funcție de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri. Studenții pot călători gratuit conform legii, iar toți pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate. Acestea sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte.
 
Pentru călătoria dus-întors se acordă reducere de 10%, de exemplu, prețul pentru ruta București – Constanța și retur fiind de 108,10 lei.
 
Pentru evitarea aglomeraţiei din ziua plecării trenului, recomandăm pasagerilor să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Acestea pot fi achiziţionate cu anticipație:  online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agenţii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism).
 
Programul agenţiilor de voiaj CFR de 1 Mai:
 
Vor fi deschise agenţia de voiaj din Aeroportul Otopeni și agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iași, conform programului de lucru al centrelor comerciale, iar restul agenţiilor vor fi închise.
 

”De asemenea, înainte de călătorie, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații” - au transmis reprezentanții CFR Călători.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Urmărire cu focuri de armă! Patru persoane au fost prinse în flagrant în timp ce sustrăgeau petrol. Un suspect a fost rănit de un glonț

15 Jan 2019 2128

UPDATE. Intervenţie de urgenţă a pompierilor în Gara CFR Cernavodă

10 Jan 2019 2093

UPDATE. Accident rutier pe DN22 la trecerea la nivel cu calea ferată dintre localitățile Mihai Viteazu și Tariverde, județul Constanța. O mașină a fost lovită de tren (galerie foto)

07 Jan 2019 1930

Accident feroviar în județul Arad. Un tren de pasageri a lovit o mașină. Un bărbat a fost rănit

05 Jan 2019 368

La un pas de tragedie. Un tren nu a oprit la timp în Gara de Nord din București. Ce s-a întâmplat

02 Jan 2019 942

Intervenție de urgență la metrou. Un tânăr scos de sub tren de pompieri. În ce stare este victima (video)

02 Jan 2019 751

Accident feroviar în Danemarca. Cel puțin șase persoane au murit. Cum s-a petrecut accidentul

02 Jan 2019 526

Peste o sută de pasageri au rămas blocați în tren, în întuneric și frig, în Ajun de Crăciun

25 Dec 2018 445

Editorial Ruleta rusească. Pleci de-acasă, dar nu ştii dacă te mai întorci

24 Dec 2018 861

Tragedie pe calea ferată. O persoană a fost lovită de tren în judeţul Suceava. Salvatorii nu au mai putut face nimic

23 Dec 2018 376

UPDATE. A fost declanşat Planul Roşu Tren cu 120 de călători, plecat din Constanţa cu destinaţia Arad, a deraiat în judeţul Hunedoara

23 Dec 2018 9400

În perioada 21 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019, CFR Călători suplimentează trenurile către Constanța

21 Dec 2018 551

UPDATE. LIVE VIDEO. Imagini de la eveniment. Alertă la ISU Dobrogea. Un incendiu a cuprins locomotiva unui tren de marfă în zona Energia din Constanța (galerie foto+video)

17 Dec 2018 2702

Tren de călători, blocat din cauză zăpezii de pe șine. Ce măsuri au fost luate pentru călătorii aflați în tren

17 Dec 2018 317

UPDATE. Accident cumplit pe calea ferată. Două trenuri s-au ciocnit violent. Sunt mai multe victime, dintre care cel puțin patru decedate

13 Dec 2018 2464