Stiri calde

Numărul trenurilor către litoral, suplimentat în minivacanța de 1 mai. Prețul unei călătorii dus-întors București-Constanța va fi redus

În contextul unui trafic crescut prilejuit de minivacanța de 1 Mai, CFR Călători operează cu întreg parcul activ de material rulant și programează suplimentar, operativ – în funcție de disponibilități – capacități de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări, conform evoluției și dinamicii traficului de pasageri. În perioada 27 aprilie – 2 mai vor fi suplimentate cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații, în special cele spre litoral şi Valea Prahovei.

În plus, faţă de trenurile existente în graficele de circulaţie, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov, Iaşi și Suceava spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia (click Anexă).
 
De asemenea, va fi suplimentat numărul de case de bilete deschise publicului călător din stații în funcție de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri. Studenții pot călători gratuit conform legii, iar toți pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate. Acestea sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte.
 
Pentru călătoria dus-întors se acordă reducere de 10%, de exemplu, prețul pentru ruta București – Constanța și retur fiind de 108,10 lei.
 
Pentru evitarea aglomeraţiei din ziua plecării trenului, recomandăm pasagerilor să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Acestea pot fi achiziţionate cu anticipație:  online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agenţii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism).
 
Programul agenţiilor de voiaj CFR de 1 Mai:
 
Vor fi deschise agenţia de voiaj din Aeroportul Otopeni și agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iași, conform programului de lucru al centrelor comerciale, iar restul agenţiilor vor fi închise.
 

”De asemenea, înainte de călătorie, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații” - au transmis reprezentanții CFR Călători.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O locomotivă cu patru vagoane a deraiat. Trafic feroviar închis între stațiile Dornești și Putna

19 Aug 2019 478

Locomotivă în flăcări pe strada Caraiman din Constanţa. Trafic rutier şi feroviar blocat (galerie foto + video)

14 Aug 2019 6126

Soț și soție loviți de tren în cartierul Poarta 6 din Constanța (galerie foto+video)

11 Aug 2019 12010

Doi bărbați au murit pe loc după ce căruța lor a fost zdrobită de tren

09 Aug 2019 2331

Incendiu violent la locomotiva unui tren de călători, ce circula pe ruta Brașov-București (galerie foto)

07 Aug 2019 447

Trafic feroviar blocat din cauza unui trailer rămas imobilizat

06 Aug 2019 322

La un pas de dezastru. Nu a fost exerciţiu. Mesaj pe Ro-Alert. Sute de oameni evacuaţi. Zeci de salvatori la intervenţie

30 Jul 2019 2853

UPDATE Un autoturism a fost acroşat de un tren, în Bistriţa-Năsăud. Două persoane au decedat. Circulaţia feroviară a fost întreruptă

28 Jul 2019 557

Mii de pachete de țigări, ascunse în trenul care circula pe ruta Chișinău - București

25 Jul 2019 452

Tren suplimentar între Capitală și Litoral. Vezi care sunt zilele în care circulă

24 Jul 2019 1210

Accident cumplit pe calea ferată. Un tânăr de 20 de ani a murit pe loc. Mașina sa a fost lovită de un tren de călători

12 Jul 2019 753

Protest în fața Ministerului Transporturilor. Ce se scandează

11 Jul 2019 509

Accident feroviar în Pakistan. 11 morți și peste 60 de răniți

11 Jul 2019 481

Tren suplimentar pe ruta București Nord - Constanţa, în acest weekend

09 Jul 2019 577

Tren Interregio suplimentar pe ruta București Nord-Constanţa, pe timpul desfăşurării festivalului Neversea

05 Jul 2019 624