Stiri calde

Numărul trenurilor către litoral, suplimentat în minivacanța de 1 mai. Prețul unei călătorii dus-întors București-Constanța va fi redus

În contextul unui trafic crescut prilejuit de minivacanța de 1 Mai, CFR Călători operează cu întreg parcul activ de material rulant și programează suplimentar, operativ – în funcție de disponibilități – capacități de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări, conform evoluției și dinamicii traficului de pasageri. În perioada 27 aprilie – 2 mai vor fi suplimentate cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații, în special cele spre litoral şi Valea Prahovei.

În plus, faţă de trenurile existente în graficele de circulaţie, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov, Iaşi și Suceava spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia (click Anexă).
 
De asemenea, va fi suplimentat numărul de case de bilete deschise publicului călător din stații în funcție de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri. Studenții pot călători gratuit conform legii, iar toți pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate. Acestea sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte.
 
Pentru călătoria dus-întors se acordă reducere de 10%, de exemplu, prețul pentru ruta București – Constanța și retur fiind de 108,10 lei.
 
Pentru evitarea aglomeraţiei din ziua plecării trenului, recomandăm pasagerilor să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Acestea pot fi achiziţionate cu anticipație:  online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agenţii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism).
 
Programul agenţiilor de voiaj CFR de 1 Mai:
 
Vor fi deschise agenţia de voiaj din Aeroportul Otopeni și agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iași, conform programului de lucru al centrelor comerciale, iar restul agenţiilor vor fi închise.
 

”De asemenea, înainte de călătorie, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații” - au transmis reprezentanții CFR Călători.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Accident pe calea ferată. O mașină a fost lovită de un tren. Pompierii și cadrele medicale, chemați în ajutor

21 Mar 2019 258

UPDATE. Accident feroviar în județul Olt. Un autoturism, lovit de un tren de călători. Un bărbat a decedat (galerie foto+video)

20 Mar 2019 454

Pericol pe calea ferată. Persoane necunoscute au tăiat cabluri ale instalației de dirijare a traficului feroviar

17 Mar 2019 448

Tren de marfă, deraiat! Se circulă pe un singur fir

14 Mar 2019 361

UPDATE. Tren blocat pe ruta Bucureşti-Constanţa. Ce s-a întâmplat

13 Mar 2019 557

Scandalul de la meciul de handbal masculin. Membrii galeriilor Steaua şi Dinamo, conduși de polițiști și jandarmi la tren și autocare

09 Mar 2019 627

Directorul general al CFR Călători va fi schimbat din funcție. Ce a declarat ministrul Transporturilor

09 Mar 2019 506

Tren de călători deraiat în județul Bistrița Năsăud. Traficul feroviar şi cel rutier sunt blocate în zonă

08 Mar 2019 294

Imagini de la eveniment Constanța. O persoană s-a aruncat în fața trenului! (galerie foto+video)

05 Mar 2019 5277

UPDATE Locomotivă deraiată pe raza Regionalei CFR Timișoara. Circulația feroviară este întreruptă. Ce măsuri au fost luate pentru a nu afecta traficul feroviar

02 Mar 2019 619

Accident pe calea ferată. Locomotiva unui tren de călători a deraiat. Cum se circulă în zonă

02 Mar 2019 630

Accident feroviar grav în judeţul Timiş. O maşină a fost lovită de un tren. Două victime

01 Mar 2019 517

Trenul de călători București Nord-Constanța, implicat într-un accident feroviar. Ce s-a întâmplat

28 Feb 2019 1985

Guvernul a inclus pe lista proiectelor strategice de investiții linia ferată de mare viteză Ploieşti – Suceava

27 Feb 2019 577

Tragedie în Egipt. Cel puţin 10 persoane au murit în urma unui accident feroviar care a declanşat un incendiu

27 Feb 2019 523