Stiri calde

O minoră şi o femeie, au înşelat mai mulţi constănţeni. Ce metodă foloseau

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt din locuință prin metoda ,,împrietenire – prezentare produse cosmetice”, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat două persoane de sex feminin, o minoră de 15 ani și o femeie de 31 de ani, din municipiul Galați, bănuite de comiterea faptelor.
 
Astfel, în zilele de 4, 5 și 7 decembrie 2018, cele două femei ar fi săvârșit furturile pe raza municipiului Constanța, asupra unor persoane în vârstă.
 
La data de 27 februarie a.c., polițiștii constănțeni, cu sprijinul colegilor din cadrul IPJ Galați, au efectuat o percheziție la domiciliul femeii de 31 de ani, care ulterior a fost reținută pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și introdusă în CRAP al IPJ Constanța, urmând ca la data de 28 februarie să fie prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că cele două femei ar fi săvârșit alte 3 furturi din locuință în municipiul Craiova (zilele de 6,7 și 9 mai 2018) și una în municipiul Galați (14 ianuarie 2019).

De asemenea, a mai fost identificată o femeie, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Galați, (aflată în prezent în închisoare), care ar fi participat la comiterea infracțiunilor de pe raza municipiului Craiova.
 
Polițiștii constănțeni continua investigațiile pentru probarea întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Condamnări pentru membrii grupului infracţional specializat în metoda „împrietenirea“. Tribunalul Constanţa s-a pronunţat

20 Apr 2019 1147

Poliţia Română Metoda „Împrietenirea“ face victime din nou. Mai multe persoane au ajuns la audieri

18 Sep 2018 633

Mega-dosar la Constanţa. Aproape 20 de persoane trimise în judecată. Cine sunt

15 Feb 2018 3118

Metoda „Împrietenirea“ face victime la Constanța. Mai multe persoane au ajuns după gratii

05 Jan 2018 748

Cei 15 suspecți reținuți pentru furt calificat prin metoda ”Împrietenirea”, prezentați în fața instanței (video)

14 Dec 2017 1334