Ora şi accidentul. Poleiul, inamicul şoferilor Minor rănit într-un accident în drum spre Hârşova

 
Poleiul, principalul inamic al şoferilor constănţeni. Prima victimă a polieului a fost tânăra care şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-un copac de pe marginea drumului în apropiere de comuna Ciocârlia. După această tragedie, alte două incidente rutiere s-au produs pe şoselele din judeţul Constanţa, din poleiului şi a faptului că şoferii nu au adaptat viteza la condiţiile de drum. Din fericire însă celelate două accident nu s-au soldat cu pierderi de vieţi omeneşti.
Într-unul dintre evenimentele rutiere de astăzi a fost implicat şi un autobuz care făcea curse regulate către Hârşova. În jurul orei 11.10, şoferul autobuzului, un bărbat de 3 de ani, a fost implicat într-un eveniment rutier, după ce şoferul unui alt autoturism, în timp ce se afla pe  DN2A, pe sensul de mers dinspre municipiul Constanţa  către oraşul Hârşova,  ajungând la kilometrul 161+700m a pierdut controlul volanului într-o curbă.  Din cauza neadaptării vitezei la
condiţiile de drum (polei pe partea carosabilă), şoferul autotursimului a intrat în coliziune cu un microbuzul de transport persoane care efectuează curse regulate pe ruta  Hârşova-Constanţa. În urma impactului, un minor în vârstă de 15 ani, pasager în microbuz, a fost rănit uşor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victime pe DN2A, spre Hârșova. Un microbuz s-a răsturnat! (FOTO+VIDEO)

31 Dec 2023 3297

UPDATE ISU Constanța Accident rutier la ieșire din Crucea spre Gălbiori! Un TIR și un microbuz cu opt persoane sunt implicate

20 Nov 2023 1615

UPDATE. Două persoane au fost rănite într-un accident produs la ieșire din localitatea Hârșova spre Constanța (galerie foto)

14 Jul 2016 2564

Coliziune între un autoturism şi un microbuz. Două persoane au fost rănite

20 Oct 2014 1830