Pasionaţii de senzaţii extreme provocaţi la un salt cu parașuta în Costineşti

Echipa TNT Brothers lansează provocarea 'Spune Da unei noi aventuri" şi îi invită pe pasionații de senzații extreme să spună Da unei noi provocări, mai precis un salt cu parașuta de la 4.000 de metri pe malul mării, în cadrul evenimentului Black Sea Days, care se va desfăşura în perioada 3-7 septembrie, la Costinești.

Saltul se va executa contracost în tandem cu un instructor profesionist TNT Brothers. În cădere liberă viteza ajunge la peste 200 km/h în aproximativ 2 secunde, garantând doza maximă de adrenalină.

De asemenea, în perioada, 3-7 septembrie, iubitorii de adrenalină sunt așteptași la mare, pe plaja de la Costinești, pentru a asista la demostrații spectaculoase ale parașutilor TNT Brothers din București.

Vârsta minimă pentru un salt în tandem cu paraşuta este de 18 ani. Cei care au între 16-18 ani şi îşi doresc să încerce senzaţia unui salt, au nevoie de acordul părinţilor, legalizat de către notar.

Când poţi sări?

În fiecare weekend, începând de vineri de la ora 12:30 până la apus, iar sâmbăta şi duminica de la ora 8:30 până la apus.
Mai multe informaţii: www.tnt-brothers.ro sau telefon 0731695867


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.