Pe DN39 Mangalia - Agigea, traficul este intens în zona staţiunii Agigea

Pe A2 București – Constanța traficul rutier se desfăşoară fără probleme de fluenţă. Până la această oră, nu au fost semnalate blocaje sau coloane la staţia de taxare de la Feteşti. Reamintim, totuşi, conducătorilor auto că prin staţia de taxare de la Feteşti se poate trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate (OMV Petrom, MOL, Rompetrol) ori prin SMS, la numărul 7577 - număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă Orange Romania, Vodafone România, Telekom Mobile şi RCS&RDS.
 
Pe DN39 Mangalia - Agigea, traficul este intens în zona staţiunii Agigea, însă nu sunt semnalate probleme deosebite de fluență.
 
Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să respecte regimul legal de viteză şi să păstreze distanţa de siguranţă în mers. De asemenea, oamenii legii reamintesc că manevra de depăşire este interzisă pe sectorul de drum unde s-a format o coloană de vehicule în aşteptare, dacă prin aceasta se intră pe sensul opus de circulaţie.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Persoana care a tras cu arma în fiul șefului Poliției Locale Agigea avea grad de rudenie cu victima

07 Nov 2022 22632

Erdinci Cogali, cel mai bun jucător Ediţia a şasea a Memorialului „Aliş Osman Sami“, de la Tuzla, i-a revenit formaţiei CS Agigea (galerie foto)

09 Jan 2019 4560

Avem sentinţa definitivă în dosarul celui mai tragic accident din 2008. Patru morţi în Agigea

17 May 2016 2531

Revista presei locale

04 Sep 2015 2939