Peste 800 de polițiști din Constanța vor veghea ca alegerile locale să se desfășoare în bune condiții

Poliţia Română a luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor locale.
 
Peste 800 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța vor fi angrenaţi în misiuni, pentru buna desfăşurare a procesului electoral și în total peste 1.500 de cadre ale Ministerului Afacerilor Interne din județul Constanța sunt la datorie în aceste zile.
 
Obiectivele urmărite de oamenii legii în cadrul acestori misiuni sunt paza secţiilor de votare, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea unor evenimente negative, precum şi aplicarea cu fermitate, corectitudine şi echidistanţă a prevederilor legale atunci când se constată încălcări ale legii.
 
Poliţiştii se vor afla în stradă pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale în această perioadă.
 
De asemenea, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, vor acţiona, conform competenţelor, poliţişti constituiţi în echipe operative și de cercetare la fața locului.
 
Totodată, au fost stabilite şi efective de rezervă formate din poliţiştii și luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale, care vor fi în permanenţă pregătite să acţioneze, împreună cu structurile de jandarmi, dacă situaţia operativă o va impune.
 
 
Totodată, și Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor locale.
 
Aproape 450 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea vor fi angrenaţi în misiuni, pentru buna desfăşurare a procesului electoral. Peste 150 de poliţişti, se vor afla în stradă, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale, în această perioadă.

 
De asemenea, dintre cele 204 secţii de votare constituite la nivelul judetului Tulcea, polițiștii vor asigura măsuri de pază şi protecţie la 92 de secţii.
 

Totodată, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, vor acţiona, conform competenţelor, 35 de poliţişti, constituiţi în 17 echipe operative.
 
A fost stabilit şi un efectiv de rezervă format din 20 de poliţişti, care va fi în permanenţă pregătit să acţioneze, împreună cu structurile de jandarmi, dacă situaţia operativă o va impune.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lista candidaților din partea PUSL pentru Consiliul Local Constanța și Consiliul Județean Constanța

29 Apr 2024 921

Oficial de la Biroul Electoral Central! În ce ordine vor apărea candidații la alegerile europarlamentare pe buletinul de vot

29 Apr 2024 373

Lista candidaților ADU la Consiliul Județean Constanța

29 Apr 2024 498

Lista candidaților la Consiliul Județean Constanța din partea PSD Constanța

29 Apr 2024 1230

Biroul Electoral Central Candidaturile propuse de partidele politice pentru alegerile europarlamentare, definitive! Vezi lista

29 Apr 2024 466

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1028

Lista consilierilor PNL pentru Consiliul Local Constanța și Consiliul Județean Constanța

29 Apr 2024 1514

Dosar incomplet Pesedistul Adrian Stan, obligat să redepună dosarul de candidatură pentru Consiliul Local Techirghiol!

28 Apr 2024 498

Candidații PNL, Florin Mitroi și Vergil Chițac își depun luni, 29 aprilie, candidaturile pentru alegerile locale

28 Apr 2024 652

Luni, 29 aprilie, dr.Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al CJC la Biroul Electoral Județean

28 Apr 2024 385

Anunț important de la Curtea de Apel Constanța! Sunt vizate alegerile locale

28 Apr 2024 402

Alegeri Locale Constanța Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 1284

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 502

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 892

Sondaj INSCOP Intenţie vot alegeri locale

25 Apr 2024 930