Stiri calde

Precizările organizatorilor Festivalului Mamaia Copiilor, după ce scena s-a prăbușit - ”Nimeni nu a fost în pericol, în niciun moment”


Reprezentanții Festivalului Mamaia Copiilor au transmis un comunicat de presă prin care fac precizări importante cu privire la scena care s-a prăbușit în timpul festivalului. Din fericire, niciun copil nu a fost rănit în urma incidentului.

”Avanscena de la Festivalul Mamaia Copiilor a cedat din cauza unor factori cumulativi. Din cauza ploilor abundente, ce au început din data de 5 iulie, a umezelii și a presiunii exercitate de copiii care au sărit pe scenă de bucurie, placa de 4 pe 4 metri a coborât, ca o trapă, 20 de cm peste avanscena propriu-zisă. Acestea au fost situațiile neprevăzute ce au condus la acest incident, în urma căruia nimeni nu a avut nimic de suferit.
Structura scenei nu a fost afectată, tocmai de aceea Gala de premiere a putut continua, fără probleme, și nicio persoană nu a mai avut acces la zona afectată, ca măsură de securitate.”, au precizat organizatorii.
       
Pe tot parcursul festivalului au fost prezente echipe de la Crucea Roșie și echipe specializate pentru cazuri de urgență.
       
„Ne cerem scuze pentru această situația neplăcută, dar vă asigurăm ca nimeni, timp de șapte zile, nu a suferit neplăceri, ori să îi fie pusă integritatea în pericol“, a declarat Liviu Manolache, directorul Festivalului Mamaia Copiilor.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primul antrenor al lui Răzvan Florea Dumitru Lungu, fost director al Palatului Copiilor din Constanța, a decedat (galerie foto)

23 Oct 2018 3124

Etapa a doua a concursului de ciclism Cupa „Mării Negre” se desfăşoară în staţiunea Mamaia

19 Sep 2018 553

Plaja Terapeutică din stațiunea Mamaia atrage ca un magnet turiștii lipsiți de bun simț. Cum au fost surprinse două turiste

07 Sep 2018 3654