Stiri calde

Premierul Viorica Dăncilă, la șase luni de guvernare „Avem din ce în ce mai mulţi români care sunt mulţumiţi de venituri“

Premierul Viorica Dăncilă a declarat în această seară la Antena3 că a avut o foaie de parcurs în care a trebuit să se încadreze şi se bucură că a reuşit asta, în primele șase luni de guvernare.
 

„Am avut o foaie de parcurs şi mă bucur că după șase luni m-am încadrat în această foaie de parcurs. Spun acest lucru că am reuşit ca măsurile prevăzute în programul de guvernare să le punem în practică. De fapt, acesta este obiectivul primului ministru, acesta este obiectivul fiecărui ministru în parte, pentru că în urma măsurilor pe care le punem în practică suntem evaluaţi atat în cadrul coaliţiei, dar şi de către cetăţeni”, a spus Dăncilă.

 
 
Întrebată care a fost cea mai mare realizare a sa, premierul a răspuns:

„Faptul că am reuşit să fac o echipă şi că am reuşit ca împreună cu ceilalţi miniştri să conştentizăm faptul că munca noastră este foarte importantă şi că programul de guvernare este important pentru noi şi fiecare dintre noi avem responsabilitate, miniştrii pe domeniul pe care îl coordonează, eu, ca prim-ministru, de a pune în practică aceste măsuri. Pentru mine este important ca aceste măsuri au început să îşi producă efectul. Avem din ce în ce mai mulţi români care sunt mulţumiţi de venituri, avem deja investiţii, chiar dacă unele nu sunt aşa de spectaculoase, am crescut gradul de absorbţie al fondurilor UE, am deblocat programe, am simplificat legislaţia, am adus în prim-plan legi atât de aşteptate atât de administraţia locală, cât şi centrală şi mă refer la legea achiziţiilor publice, dar şi la legea parteneriatului public-privat. Cred că la finalul unui bilanţ la primul semestru din anul 2018, putem spune că avem multe realizări”.

Sursa: Antena3
Sursa foto: Facebook/Viorica Dancila
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Premierul Viorica Dăncilă va merge la referendumul privind justiţia. În ce condiții va refuza să participe

25 Apr 2019 206

Premierul Viorica Dăncilă îi solicită preşedintelui Klaus Iohannis motivarea respingerii propunerilor de miniştri

25 Apr 2019 312

Noua Lege a turismului, adoptată astăzi în ședința de Guvern

24 Apr 2019 463

Guvernul va adopta un proiect privind coplata serviciilor medicale la privat

24 Apr 2019 327

„Președintele refuză colaborarea instituțională” Viorica Dăncilă va transmite noile propuneri pentru miniștrii interimari

23 Apr 2019 365

Viorica Dăncilă, mesaj adresat militarilor cu prilejul Zilei Forțelor Terestre

23 Apr 2019 555

Viorica Dăncilă a transmis președintelui propunerile de numire a noilor membri ai Guvernului

17 Apr 2019 410

Viorica Dăncilă - „Tudorel Toader a greşit atunci când a spus că va face foarte multe lucruri şi nu le-a finalizat"

17 Apr 2019 465

Primul ministru Dăncilă despre militarii răniţi în Afganistan „Şi-au pus vieţile în pericol luptând pentru menţinerea păcii internaţionale”

13 Apr 2019 6312

Viorica Dăncilă, întrevedere cu premierul Consiliului de Stat al R.P. Chineze

12 Apr 2019 438

Premierul Viorica Dăncilă, discuții cu omologul croat

11 Apr 2019 319

Viorica Dăncilă, întrevedere cu prim-ministrul Sloveniei în marja participării la Summit-ul cooperării între statele din Europa Centrală şi de Est şi China - 16+1

11 Apr 2019 345

Premierul Viorica Dăncilă participă la Summit-ul Șefilor de Guvern ai formatului cooperării 16+1 / Europa Centrală și de Est – R. P. Chineză

11 Apr 2019 282

Premierul Viorica Dăncilă „Datele recente ale Institutului Naţional de Statistică arată o revizuire pozitivă a creşterii economice trimestriale”

10 Apr 2019 278

Noul șediu al Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea, inaugurat în prezența premierului și a ministrului Afacerilor Interne (galerie foto)

08 Apr 2019 774