Președintele Superkombat și primarul din Ovidiu dau start unuia dintre cele mai importante evenimente sportive ale județului

Primăria Orașului Ovidiu în colaborare cu Superkombat Fighting Championship, liderul european în show-urile de arte marţiale, și susținută de către Asociația Tomis Antidrog Constanța (A.T.A.C.), organizează vinery, 23 mai, începând cu orele 12.00, Inaugurarea CLUBULUI SPORTIV DE BOX din orașul Ovidiu, se arată într-un comunicat de presă.

În prezența președintelui Superkombat, Eduard Irimia și a primarului George Scupra se va da start unuia dintre cele mai importante evenimente sportive ale județului nostru. Preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, a anunţat că unii dintre cei mai buni sportivi din noua generaţie au fost selectaţi pentru gala ce va avea loc în Mamaia, în această sâmbătă, iar acești sportivi vor fi prezenți la inaugurarea Clubului Sportiv de Box din Ovidiu, alături de ceilalți invitați speciali. Sportivii care vor fi prezenţi la Ovidiu sunt: Miles Simson (Surinam), Miljan Vidovic (Serbia), Jamie Bates (Marea Britanie), Flavius Boiciuc (România), Aristote Quitusisa (Angola), Daniel Alexandru (România), Micky Terrill (Marea Britanie), Dănuţ Hurduc (România), Christian Brorhilker (Germania), Cristian Ristea (România), Rangel Ivanov (Bulgaria), Amansio Paraschiv (România), Jallon Corentin (Franţa) și Sebastian Ciobanu (România).

În cadrul evenimentului se va desfăşura o demonstrație din partea a doi sportivi din cadrul Clubului.

Sportivii internaționali vor vizia vizita insula Ovidiu

După inaugurarea Clubului Sportiv de Box din Ovidiu, delegația Superkombat, în frunte cu președintele Superkombat, Eduard Irimia, va fi invitată de Primăria Ovidiu şi călăuzită de o navă spre meleagurile insulei Ovidiu, unde, odată ajunși, sportivii internaţionali vor degusta specialitățile pescărești.

Toate aceste activităţi derulate de Primăria Ovidiu, în colaborare cu Superkombat, au ca scop sustinerea sportului în general pentru copiii din orașul Ovidiu, precum și a Asociației Tomis Antidrog Constanța (A.T.A.C.), care va derula o campanie sub sloganul – „SPORTUL BATE DROGUL!”, se menționează în comunicatul de presă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Campania „Se caută un greu“ demarează la Mamaia. Noii eroi, promovaţi prin OSS Fighters şi în showbiz

02 Aug 2019 1740

Primarul Florin Mitroi, nuntaş la Melody Eduard Irimia, şeful Superkombat, l-a cununat pe antrenorul Claudiu Moraru (galerie foto)

18 Oct 2014 14299

Din „Laguna Albastră“, pe Insula Ovidiu Starul de la Hollywood Christopher Atkins a petrecut un weekend de vis la Mamaia (galerie foto)

14 Jul 2014 6782

Starul din „Laguna Albastră” Cristopher Atkins, întâmpinat cu lăutari, pâine şi sare pe Insula Ovidiu

12 Jul 2014 3536

Actorul din „Laguna Albastră“ vine la Mamaia, de ziua promotorului Eduard Irimia

10 Jul 2014 2334

Insula Ovidiu, transformată în „Laguna Albastră“ Actorul Cristopher Atkins vine la Mamaia, la ziua promotorului Eduard Irimia

10 Jul 2014 3067