Primăria achiziţionează produse software


Primăria Constanţa a lansat o procedură de consultare a pieţei pentru determinarea valorii estimative a bugetului pe care îl va aloca, în 2017, unor aplicaţii software. Respectivele aplicaţii se vor folosi la mai multe compartimente ale instituţiei, pentru a uşura munca de eliberare a autorizaţiilor şi a diferitelor licenţe. În cadrul consultării pieţei, primăria doreşte estimări de preţ pentru mai multe aplicaţii de software, data limită de primire a ofertelor fiind 15 noiembrie. Potrivit anunţului, se va achiziţiona o aplicaţie pentru gestionarea activităţii Serviciului Sprijinire şi Îndrumare Asociaţii de Proprietari, care va include o bază de date cu toate asociaţiile, administratorii, situaţiile periodice ale soldurilor elementelor de pasiv şi activ. De asemenea, aplicaţia va permite gestionarea mai multor informaţii, precum sesizări primite despre o anume asociaţie, controalele efectuate, sancţiunile aplicate. O altă aplicaţie se va implementa la Serviciul Spaţii Verzi, iar aceasta trebuie să permită întocmirea de devize specifice amenajărilor de teren şi a lucrărilor efectuate.Pentru Serviciul Tehnic Investiţii se va implementa un sotfware ce va permite elaborarea, analiza şi calculul documentaţiei tehnico-economice pentru activitatea de construcţii şi instalaţii. Gestionarea activităţii Serviciului de Transport Local va elibera documente pentru cursele regulate, pentru punctele de îmbarcare, va include avize de traseu, licenţe, autorizaţii de transport şi va permite controlul periodic al valabilităţii acestor documente. De asemenea, pentru transportul în regim de taxi, aplicaţia va permite folosirea de date precum solicitantul autorizaţiei, data autorizării, conducătorul auto angajat, informaţii despre vehicul, eventualul transfer al autorizaţiei, dar şi sancţiunile aplicate.
Este vorba despre un software capabil să gestioneze achiziţiile publice, auditarea proiectelor, monitorizarea lor, evaluarea, derularea lucrărilor, servicii de dirigenţie etc.
Alte software-uri vor fi cumpărate pentru a se urmări sistemul de control inters, serviciul de achiziţii, gestionarea contractelor aflate în derulare, mijloacele fixe şi obiectele de inventar.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Achiziții Constanța Un nou contract bifat de New Byora SRL cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Despre ce este vorba (DOCUMENTE)

17 May 2024 364

Licitații Constanța Primăria Mangalia investește peste 2,6 milioane de euro în creșterea eficienței energetice a Liceului Callatis (DOCUMENT)

14 May 2024 567

Achiziții Constanța Primăria Independența a încheiat un contract de aproape 15.000 de euro cu o firmă din București. Despre ce este vorba (DOCUMENTE)

14 May 2024 445

Licitații Constanța CNE Cernavodă, achiziție de aproape 4 milioane de euro pentru servicii de asistență tehnică și consultanță de specialitate

14 May 2024 376

ANI a analizat aproximativ 5000 de proceduri de achiziții publice în vederea prevenirii conflictului de interese

13 May 2024 449

Achiziții Constanța Banca Națională a României cumpără echipamente de procesat moneda

09 May 2024 517

Achiziții Constanța Primăria Mangalia a cumpărat dotări pentru bazinele de înot din cadrul proiectului „Înființare Bază Sportivă și reabilitare infrastructură rutieră” (DOCUMENTE)

08 May 2024 607

Licitații publice SPIT Constanța cumpără servicii de mentenanță pentru echipamentele informatice!

01 May 2024 418

Achiziții Constanța CERONAV vrea să cumpere un simulator în valoare de aproape două milioane de lei (DOCUMENT)

01 May 2024 411

Licitații publice O companie din Cluj Napoca furnizează stegulețe personalizate pentru primăria Constanța (DOCUMENT)

30 Apr 2024 426

Licitații Constanța Școala Gimnazială nr. 1 din Chirnogeni va fi dotată cu echipamente digitale și mobilier. Investiție de aproximativ un milion de lei (DOCUMENT)

30 Apr 2024 504

Achiziții Constanța Iată de unde cumpără Primăria Cumpăna echipamente digitale pentru unitățile de învățământ (DOCUMENT)

20 Apr 2024 1614

Achiziții Constanța Primăria Cernavodă a încheiat un contract cu o firmă din Medgidia. La mijloc sunt 18.000 de euro (DOCUMENTE)

16 Apr 2024 2447

Achiziții Constanța Servicii de consultanță de 150.000 de lei cumpărate de Autoritatea Navală Română (DOCUMENTE)

11 Apr 2024 556

Primăria Mangalia închiriază toaletele ecologice de la firma președintelui UDMR Constanța, aflată în reorganizare judiciară (DOCUMENT)

10 Apr 2024 630