Profitând că proprietarul se află în apă Un individ a încercat să fure o maşină de pe plaja Modern

O persoană a sunat la numărul de urgenţă 112, aseară, după ora 22.00 şi reclama faptul că de pe plajă i-au dispărut pantalonii în care se aflau cheile maşinii şi că, ulterior, a găsit portierele deschise. La faţa locului a ajuns un echipaj de jandarmerie şi împreună cu păgubitul au început să-l caute pe suspect în zonă. 
     
După numai 100 de metri, victima furtului a observat un individ care era îmbrăcat cu pantalonii lui şi în mâini avea cheile autoturismului. Luat la întrebări de oamenii legii, acesta a declarat că a observat că persoana se afla în apă şi i-a sustras acesteia pantalonii. Suspectul le-ar fi declarat jandarmilor că a găsit în buzunar cheia unui autoturism Opel şi a remarcat că în apropiere se aflau doar cîteva maşini. Aşa că a găsit imediat autoturismul la care se potriveau cheile. Numai că după ce a deschis maşina nu a apucat să ia nimic, pentru că a observat că persoana vătămată a ieşit din apă şi se îndreapta spre autoturism, spun jandarmii că a declarat suspectul. 
 
Făptaşul este un bărbat de 34 ani,  care acum este cercetat penal sub aspectul săvârşirii faptei de furt. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Județean Constanța se luptă în instanță cu ABADL pentru punctele de salvamari și centrele de prim ajutor de pe plaje. S-a luat o primă decizie în cauză

22 Aug 2020 1781

Incendiu în judeţul Tulcea, la Izvoarele A făcut un foc în spatele casei, iar flăcările i-au cuprins locuinţa! (galerie foto)

19 Aug 2018 2208

Proprietar pe Tăbăcărie pentru zece ani O suprafaţă din cuveta lacului, scoasă la licitaţie de ABADL (document)

16 Feb 2016 5401

Proprietar pentru zece ani O suprafaţă din cuveta lacului Tăbăcărie, de închiriat

04 Aug 2015 2316