PSD Dacă UDMR votează moţiunea, îşi va păstra funcţiile din guvern

PSD, PNL şi PC vor să propună UDMR ca reprezentanţii săi să îşi păstreze poziţiile în guvern dacă Uniunea va susţine în Parlament moţiunea împotriva Cabinetului Boc. Anunţul a fost făcut de purtătorului de cuvânt al PSD, Radu Moldovan, la Bistriţa.Purtătorul de cuvânt al PSD a precizat că oferta a fost decisă în urma unei discuţii private.

"În discuţiile pe care le-am avut cu PNL şi PC am căzut de acord să le oferim celor de la UDMR cel puţin ce au acum, adică să nu îşi rişte poziţii de miniştrii, să nu le fie frică. Deci poziţiile pe care UDMR le are astăzi în arcul guvernamental să se păstreze în viitorul guvern de criză", a declarat Emil Radu Moldovan, purtător de cuvânt PSD, deputat.

Purtătorul de cuvânt al social-democraţilor i-a avertizat pe colegii de partid din Parlament, să fie atenţi cum votează.

"Ştiţi cum tratează PSD trădătorii. Trebuie să votăm cu bilele la vedere. Toată lumea vrea să excludă din start o suspiciune", a declarat Emil Radu Moldovan, purtătorul de cuvânt PSD.

Radu Moldovan a mai precizat că luni vor avea loc negocieri cu UDMR şi cu minorităţile naţionale ce au ca obiect susţinerea moţiunii de cenzură.

Reprezentantul social democraţilor crede că aceasta este o ofertă foarte bună pentru UDMR.

"Noi salvăm acum pentru că şi populaţiei maghiare i s-a tăiat salariile, şi pensionarii maghiari au o situaţie delicată", a declarat Radu Moldovan.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop săptămânal. Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta

12 Jun 2023 1189

Bile din beton care delimitează pista de biciclete, scoase de necunoscuţi

02 Sep 2019 2090

Azi, o nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale

16 Aug 2015 1547

Violonista Cristina Kiseleff revine la Constanţa

22 Feb 2015 2066

Violonista Cristina Kiseleff face spectacol la Constanţa

16 Jan 2015 2059