Răzvan Lucescu a plecat de la Petrolul Ploieşti

Răzvan Lucescu nu mai este, începând de marți, antrenorul echipei de fotbal Petrolului Ploiești, noul tehnician al grupării prahovene urmând să fie anunțat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă organizată de club.

"Începând de astăzi, colaborarea dintre FC Petrolul și tehnicianul Răzvan Lucescu a luat sfârșit, clubul nostru mulțumindu-i antrenorului pentru întrega muncă depusă de la venirea sa la Ploiești. (...) FC Petrolul ține să îi mulțumească lui Răzvan Lucescu pentru efortul depus și pentru performanțele obținute la cârma ploieștenilor și îi dorește mult succes în continuare", se arată într-un comunicat de presă al FC Petrolul Ploiești.

Cu Răzvan Lucescu pe banca tehnică, "lupii" au încheiat sezonul trecut pe locul 3, ratând dramatic calificarea în finala Cupei României, iar în actuala stagiune au ajuns până în play-off-ul Europa League, fiind eliminați de Dinamo Zagreb.

După primele șapte etape ale campionatului, Petrolul ocupă locul 4, cu 14 puncte, la 4 puncte de liderul Steaua, formație pe care o va întâlni duminică, în derby-ul rundei a 8-a a Ligii 1.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cu mulți jucători tineri în echipă, Farul Constanța a pierdut amicalul cu PAOK Salonic (VIDEO)

25 Mar 2023 5494

Farul Constanța, amical cu PAOK Salonic. Clubul de pe litoral are 31 de jucători convocați la echipele naționale

20 Mar 2023 2948

Țara gazdă, eliminată de la Campionatul Mondial din Qatar după două meciuri. Iran, victorie dramatică (GALERIE FOTO)

26 Nov 2022 1707

Atmosferă senzaţională! Suporteri ai Farului Constanţa, în mijlocul „vulcanului“ de pe stadionul lui PAOK Salonic (galerie foto)

17 Apr 2019 3794

Transferul la Standard Liège, oficializat Răzvan Marin va juca în Belgia cu numărul pe care l-a purtat şi la FC Viitorul

21 Jan 2017 3423

Un nou selecționer la Naționala României

24 Oct 2014 1895