Relația tumultoasă dintre Adina Samson și primarul Iașiului

 
Fosta amantă a primarului din Iaşi, Gheorghe Nichita, face dezvăluiri tulburătoare despre regimul de teroare la care a fost supusă. Adina Samson a venit în această dimineaţă la serviciu, la Primărie, şi a făcut mai multe declaraţii în faţa jurnaliştilor.
 
 "Am fost ameninţată cu moartea. A trimis un individ să mă ameninţe, eram cu sora mea. M-a cerut în căsătorie de nenumărate ori. Eu l-am refuzat. Cum să mă căsătoresc cu acest om? M-a şi lovit. Din cauza geloziei, mi-a dat două palme, într-un apartament. Mi-a zis că dacă mă mărit cu el, o să-mi dea un apartament de serviciu şi o să-mi facă diferite afaceri. El mergea la psiholog ca să-şi rezolve problemele din copilărie. Părea un om normal la început, care ştie ce vrea de la viaţă. De asta mi-a plăcut de el la început.
 
Eram urmărită, am fost bătută. Primarul Nichita mi-a spus că el este singura mea opţiune în viaţă, atunci când i-am transmis că vreau să am o relaţie cu altcineva, o relaţie normală, să fac un copil... Am făcut plângere la parchet", a spus Adina Samson, marţi dimineaţă.
 
Adina Samson are 33 de ani, a absolvit Facultatea de Administraţie Publică la Universitatea „Al.I.Cuza” în 2005, după care s-a angajat în cadrul Primăriei Iaşi la Centrul de Informare pentru Cetăţeni. După ce a lucrat în mai multe birouri de-a lungul timpului, inclusiv la cel de Relaţii Internaţionale, în perioada martie 2013 – iunie 2014, Adina Samson a devenit inspector de specialitate la Primărie, lucrând într-un birou alăturat celui pe care îl deţine Nichita. Amanta lui Nichita a fost promovată în funcţia de şefă la Serviciul Managementul Calităţii şi Control Intern Managerial în luna iunie 2014.
 
Noua funcţie i-a adus o relaţie directă cu primarul Gheorghe Nichita, în sensul că aceasta, prin fişa postului, trebuia să-i raporteze edilului şef „stadiul implementării, funcţionării şi eficienţa sistemului de management al calităţii şi a sistemului de control intern şi managerial al Primăriei şi al unităţilor subordonate”.
 
Sursa: realitatea.net
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Speriată că edilul ar putea reveni în funcţie Fosta iubită a edilul Nichita a demisionat din funcţia deţinută la Primăria Iaşi

04 Jul 2015 1532

Adina Samson, audiată cinci ore la DNA Iaşi

23 Jun 2015 1361

Primarul PSD Gheorghe Nichita nu scapă de arest la domiciliu

05 Jun 2015 1450

Fan al violenţei domestice Primarul PSD Gheorghe Nichita şi-a bătut şi nevasta, şi amanta. Uneori folosea lemne, alteori "bărdiţa de tocat carne"

17 May 2015 2049

Primarul ... spion

08 May 2015 1734