Revolta unui constănţean care vrea să se implice. „De ce ne-aţi mai chemat?”

 
În această seară, Ramona Leonida, de la JCI, prezentă la prima dezbatere publică de la Primăria Municipiului Constanţa privind organizarea Zilei Constanţei şi a Zilei Copilului, a postat un mesaj, pe Facebook, în care şi-a exprimat dezamăgirea.
 
„În calitate de organizator de evenimente ţin să precizez că am o mare dezamăgire cu privire la elaborarea caietului de sarcini întocmit pentru Firmele ce vor să organizeze ZIUA Constanţei şi ZIUA Copilului pentru care Primăria Municipiului Constanţa a alocat în total 800.000 de lei. Am comparat propunerile iniţiale care erau în formă de draft cu cele din caietul de sarcini publicat pe www.primăria-constanţa.ro şi ce să vezi: la Ziua Constanţei este identic, nimic în plus ori în minus cu draftul, iar la Ziua Copilului faţă de draft este în plus trecut «activităţi educativ-distractive pe plajă la Perla». Întâlniri inutile pe tema evenimentelor Constanţei! De ce ne-aţi mai chemat dacă tot ce aţi vrut voi a ieşit? Aşa vă consultaţi cu cetăţenii?

COALIŢIA ONG-urilor din Constanţa a trimis pe e-mail cum a fost specificat de Primărie propuneri legate de activităţi ce promovează VOLUNTARIATUL sau activităţi organizate cu şi pentru voluntari. Nimic nu a fost specificat în caietul de sarcini actual!

Felicit iniţiativa de a consulta societatea civilă, dar până nu o faceţi cum trebuie e cam degeaba şi mai mult naşteţi frustrări! Aştept schimbare!”, este mesajul complet publicat în această seară.
 
Sursa foto: Facebook.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Centrul pentru Jurnalism Independent se implică în educația elevilor

04 Dec 2020 1645

ZIUA de Constanța, alături de demersul CJI. Zeci de redacții și peste o sută de jurnaliști cer transparență din partea autorităților în contextul răspândirii COVID-19

02 Apr 2020 2025

Raportul CJI privind starea presei din România în 2014 Deşi „câinele de pază al democraţiei pare mai timorat ca oricând”, jurnalismul nu moare (document)

05 May 2015 2055

Ponta - „A fost chiar rău!“ Avionul cu care premierul s-a întors de la Cluj a ratat iniţial aterizarea

19 Apr 2015 1600