Robert Turcescu, la Nașul TV "Unii oameni au avut o atitudine de ură, de dispreţ faţă de gestul meu"

Robert Turcescu a apărut pentru prima dată în direct la tv după scandalul ofiţerului acoperit. Turcescu a fost ivitatul lui Radu Moraru în această seară, în emisiunea de la Nașul Tv.
 
Turcescu a declarat că momentul în care a anunţat că a fost ofiţer acoperit că a fost o "eliberare": "Acea eliberare a fost o bucurie pentru mine. Nu există bucurie mai mare pentru un individ decât să se simtă împăcat şi eliberat. A fost un şoc pentru foarte mulţi, inclusiv din familia mea, dintre prietenii mei. Mi-am propus să nu îi judec."

Turcescu a mai afirmat că "S-a spus despre mine că am fost şantajat, că mi s-a arătat pisica. Nu a existat un asffel de moment. Nu a venit nimeni să îmi arate nişte documente şi să îmi spună <<dacă nu faci asta, uite ce se întâmplă>>. A fost un moment în care am simţit, mi s-a arătat că am greşit, am spus: Robert, trebuie să pui rânduiala în viaţă ta!"
 
"Unii oameni au avut o atitudine de ură, de dispreţ faţă de gestul meu, eu îi înţeleg pe deplin. ", a mai ținut să menționeze Turcescu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Guvernul Dăncilă, sub semnul întrebării. Cum vor vota la moţiune parlamentarii de Constanţa!

25 Sep 2019 1972

Niciunul nu vrea să facă declaraţii, dar situaţia este clară! Deputatul Turcescu şi-a mutat cabinetul parlamentar din sediul PMP Constanţa

30 Jan 2018 3571

Turcescu (PMP) „Dunărea și Portul Constanța trebuie privite ca priorități naționale”!

24 Nov 2017 1978

Averile şi interesele candidaţilor PMP Constanţa pentru Camera Deputaţilor (documente)

10 Nov 2016 4343

Turcescu aşteaptă "solicitarea autorităţilor competente"

24 Sep 2014 1539

Radu Mazăre despre Robert Turcescu"Totul este un joc"

23 Sep 2014 2102